• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

6mamo tule mocno :*

ja się wkurzyłam bo pisałam wam że wygrałam tą aukcje na allegro z tym kombinezonem i pisze do tej baby czy aukcja jest aktualna bo tanio poszedł i mi nie odpisała. A jak pojechałam po te ciuszki co się umawiałam z inną ona miała ładniejszy kombinezon to kupiłam i tamtej napisałam że skoro mi nie odpisała to rezygnuje i mi negatywa postawiła to się wkurzyłam i jej też dałam negatywa :no:

reklama
Szostkowa Mamo, wspolczuje:(
Marta, zawsze mozesz napisac, ze byl utrudniony kontakt ze sprzedawca
Gosiulek, ja poszlam z M do stonki i teraz sie tak zle czuje, ze masakra. Musze sobie wyniki zrobic, bo ostatnio strasznie oslabiona jestem. Niby cala noc padalo, a w ogole tego nie czuc
Bietka, u mnie niby 26 stopni, ale czuje sie jakby bylo 40:/
Kto dzisiaj oglada Polakow, ktorzy dokopuja makaroniarzom? Siatka o 21:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U nas chyba będzie zaraz burza a ja się tak strasznie boję.Mąż w pracy.Nie mogę się do niego dodzwonić....Mógłby już wrócić.Nie znosze jak jest poza domem.Martwię się o niego.Będzie za jakieś 20min akurat w samą burzę.:wściekła/y:

Ależ u nas dzisiaj karetki kursują.

Krysiu...cóż mogę powiedzieć...Współczuję Ci.

No włąśnie ja z chęcią bym obejrzałą ale czy wytrzymam?????? O tej godz. to już w łóżeczku poleguję.

Gosiulek, na mnie tak dziala ksiazka. Do 21 jestem w lozku, otwieram ksiazke, kilka stron przeczytam i spie. Latwo zasypiam, tylko ostatnio cos budze sie w nocy, ale po chwili znow spie.

Bietka powiem Ci że nie.Kiedyś zaczynała mnie boleć ale kawa pomogła.Wczoraj nie wypiłam i mnie rozbolała a kawa...było już za późno. wieczorem przeszło. I oby nie bolała.Tak bardzo bym chciała.

Bietka dlatego ja ostatnio wychodze na spacerki okolo 18 i jest do wytrzymania. Borys najlepiej w taki upal to przy cycu sie czuje ale ja cala plyne bo on to taki maly piec. Ja tez ogladam radwanska a wieczorem siatkowke tez chce ogladac o ile Borys mnie nie wykonczy.

Chcielismy sie przejechac do gdanska ale nie wiem sama czy mi sie chce, jest jarmark wiec pewnie w pip ludzi. A jest tam stoisko z moimi ulubionymi kolczykami. Ale poczekam jeszcze bo na kkoniec jarmarki obnizaja ceny. Wiec moze kupie cos taniej. To sa te kolczyki http://www.kogata.sklepy24h.pl/?page=produkt_lista&kategoria_id=23910

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry