• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Goisulek ti nie chodzi o to czy prywatnie czy na NFZ po prostu ten lekarz który nas zna któremu ufamy i zawsze wie co jej jest wyjechal na weekend tel ma wylączony jak wlączy to napewno do mnie oddzwoni a nie chce isć do nikogo innego jeszcze w ośrodku myslałam ze innny lekarz bedzie a tu ten piździelec a do jednego jeszcze dzwonila to tak samo w częstochowie dziś z rodziną jest nie chce ją wlec po różnych lekarzach narazać na dodatkowy stres 15 różnych diagnoz i niepotrzebne faszerowanie różnymi lekami licze na to że nasz lekarz włączy niebawem tel napewno wtedy zobaczy że dzwonilam i odzwoni powiem mu co i jak i chociaż mi coś doradzi.w jej przypadku najlepije jak diagnoza jest trafna bo z jej wadami trzeba unikać wlanczania leków które moglyby więcej jej zaszkodzić niż pomóc a sama wiesz jak to jest jak masz do lekarza zaufanie i wiesz ze krzywdy ci albo dziecku niezrobi a inny popatrzy i z głowy na poczekaniu pieron wie co wymyśli Dzoana-wiem tylko ona po prostu nie chce a jak jej wleje to mi zwroci bo na sile nigdy nic jej nie dało sie podac a jest słaba więc dużo śpi zaczynamy o piciu to poprostu zasypia żeby nie musieć pić

Gosiulek myślisz ze to cos da zaraz zobacze czy mam jeszcze jakiś nospe comfort można podać dziecku od 3 rż więc m zaraz do apteki podejdzie żeby kupić zawsze to dziala rozkurczowo wstala na razie ją nieboli ale jeść nie będzie napila sie pare łyczków pepsi i zobaczymy jak to będzie

hej jestem
byłam ogarnąć tamto mieszkanko i jeszcze jutro i oddaje klucze:)
dzieci odstawiłam do mamy więc dziś jesteśmy sami:))))
jutro idę na badania i tą przeklętą krzywą cukrową i nie chciałam ich ciągać tak z samego rana

Wiola współczuję, mam nadzieje że Nastce szybko przejdzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry