• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dzień dobry!! :-)

Melduje się cała i zdrowa ;-) Wczoraj wróclilśmy do domu po 19, znad morza wyjechaliśmy po 10, więc podróż która nad morze zajęła nam 4 i pół godz, z powrotem zajęła 9 godzin! Korki były masakryczne!! Ale byliśmy zadowoleni z wyjazdu ;-) Pogoda tak jak pisze bobo, więc kąpiel w morzu zaliczona :-)

Bobo byłam bardzo blisko Ciebie, bo w Dziwnowie, w Dziwnówku też byłam na chwilkę ;-)
Wieczorem na plaży było puszczanie lampionów szczęścia ;-)Super to wyglądało!! Razem z m puściliśmy dwa, jeden niebieski, drugi różowy :-) Na lampionach mężuś napisał prośbę o dzidziusia :-)

Martuś
kochana moja zaciskam kciuki, aż do Twojego powrotu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wiolka cieszę się, że z małą już lepiej!! ;-)

Miłego dzionka reszcie!! :happy:

Edit

Oooo jaaa aż mnie ciary przeszły!!!! Martuś super dałaś radę!!!!!!!!! BRAWO!!

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem już no więc jak napisała Anaber zostałam przywrócona do pracy z dniem dzisiejszym. Było tak:
Wchodze na salę szef się nie wstawił była jego prawniczka, nie zostałam przesłuchana bo pani pełnomocnik na wstępie powiedziała że widzi ugodę i że mnie przywrócą a ja na to że się zgadzam i tyle. Koniec pszliśmy jej podziekowac i tam z nią rozmawiam okazało się że ją też okłamali :szok: bo szef powiedział jej że ja nie chciałam byc przywrócona - no szok normalnie co za idioci :no: a ja jej na to ze to nie prawda, musiała widziec ze niezły burdel jest w tej firmie. Księgowa ma się ze mną kontaktowac.
DZIĘKUJE WAM KOCHANE ZA WSPARCIE I ZA KCIUKI Z CAŁYCH SIŁ - CO JA BYM BEZ WAS ZROBIŁA ;-)

i na dodatek mój lapek się zepsół pisze od m i zachwile mi go zabierze

jestem i witam wszystkie panie

jak mi nie dobrze po tej glukozie ale mam to juz za sobą a feeeeeeeeeeee, jutro wyniki

Marta GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! się dupek przestraszył i nie miał wyjścia
Wiola fajnie że Nastce się poprawiło:))
Dzoanko ja nie mam dziś wizyty dzisiaj byłam na badaniach i miałam tą przeklętą krzywą cukrową
Anaber ja moim dzieciom też dawałam smoczka i nie miałam problemów z jego odstawieniem na szczęście
Scoti jak odpieluchowanie małej????
Suonko fajna sprawa z tymi lampionami i oby wam sie spełniło
6 mamo jak humorek dzisiaj????
Bietka jak tam m się zachowuję???????
Bobo fajnie że jesteś, mam nadzieję że odpoczęłaś!!!

Bobo, suonko dobrze ze urlop sie udal:tak: lampiony super sprawa oby zyczenie sie spelnilo:-)

Marta dobrze ze obylo sie bez zbednego stresu, czyli po maciezynskim masz do czego wracac i M juz nie bedzie marudzil....

Aga mala chodzi bez pampersa wysadzam ja czesto, czasem sama zawola, czasem jest wpadka. Spi w pieluszce. Kupy niestety wszystkie w majtki robi, jak jest u babci tez :-( chce sprobowac wyjsc z nia na plac zabaw bez pampersa ale poki co caly czas leje......

Marta GRATULACJE !!!!
Co do termometru ja mam taki do ucha, kupiłam na allegro z jakiejś niemieckiej firmy, on pokazuje też temperaturę otoczenia itd, niby same bajery a tak naprawdę strasznie mnie wkurza bo niedokładnie pokazuje temperaturę, w ciągu kilku minut potrafi pokazać kilka całkiem różnych temperatur podczas mierzenia... Więc i tak muszę moim staruszkiem mierzyć żeby się nie wkurzać :)

Aga-napewno będzie dobry wynik spokojnie:-) Nastke troche jeszcze brzuch boli ale skurczybyk maly mnie cygani jak uslyszała że dam jej nospe to już ją przestało boleć :eek: jutro już w przychodni będzie nasz lekarz więc podejde z nią bo zatrucie moze ją trzymać pare dni a nie chce żeby nas w domu zaraziła i sama sie męczyla :confused2: dużo ci jeszcze do ogarnięcia zostało? Jak nogi nie puchną?

reklama
no jeszcze dzisiaj jedziemy po resztę rzeczy, musimy tam posprzątać no i tu jeszcze jedno okno mi zostało i w sumie takie pierdoły ale zawsze z takimi zchodzi dużo czasu, nogi mi puchną wieczorami zwłaszcza ale się nie dziwie jak cały dzień na nogach

uciekam się na chwilkę położyć bo padnięta dziś jestem:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry