Freya1
Fanka BB :)
Dzień dobry!! :-)
Melduje się cała i zdrowa ;-) Wczoraj wróclilśmy do domu po 19, znad morza wyjechaliśmy po 10, więc podróż która nad morze zajęła nam 4 i pół godz, z powrotem zajęła 9 godzin! Korki były masakryczne!! Ale byliśmy zadowoleni z wyjazdu ;-) Pogoda tak jak pisze bobo, więc kąpiel w morzu zaliczona :-)
Bobo byłam bardzo blisko Ciebie, bo w Dziwnowie, w Dziwnówku też byłam na chwilkę ;-)
Wieczorem na plaży było puszczanie lampionów szczęścia ;-)Super to wyglądało!! Razem z m puściliśmy dwa, jeden niebieski, drugi różowy :-) Na lampionach mężuś napisał prośbę o dzidziusia :-)
Martuś kochana moja zaciskam kciuki, aż do Twojego powrotu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wiolka cieszę się, że z małą już lepiej!! ;-)
Miłego dzionka reszcie!!
Edit
Oooo jaaa aż mnie ciary przeszły!!!! Martuś super dałaś radę!!!!!!!!! BRAWO!!
Melduje się cała i zdrowa ;-) Wczoraj wróclilśmy do domu po 19, znad morza wyjechaliśmy po 10, więc podróż która nad morze zajęła nam 4 i pół godz, z powrotem zajęła 9 godzin! Korki były masakryczne!! Ale byliśmy zadowoleni z wyjazdu ;-) Pogoda tak jak pisze bobo, więc kąpiel w morzu zaliczona :-)
Bobo byłam bardzo blisko Ciebie, bo w Dziwnowie, w Dziwnówku też byłam na chwilkę ;-)
Wieczorem na plaży było puszczanie lampionów szczęścia ;-)Super to wyglądało!! Razem z m puściliśmy dwa, jeden niebieski, drugi różowy :-) Na lampionach mężuś napisał prośbę o dzidziusia :-)
Martuś kochana moja zaciskam kciuki, aż do Twojego powrotu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wiolka cieszę się, że z małą już lepiej!! ;-)
Miłego dzionka reszcie!!

Edit
Oooo jaaa aż mnie ciary przeszły!!!! Martuś super dałaś radę!!!!!!!!! BRAWO!!
Ostatnia edycja:
bo szef powiedział jej że ja nie chciałam byc przywrócona - no szok normalnie co za idioci
a ja jej na to ze to nie prawda, musiała widziec ze niezły burdel jest w tej firmie. Księgowa ma się ze mną kontaktowac.
lampiony super sprawa oby zyczenie sie spelnilo:-)
jutro już w przychodni będzie nasz lekarz więc podejde z nią bo zatrucie moze ją trzymać pare dni a nie chce żeby nas w domu zaraziła i sama sie męczyla
dużo ci jeszcze do ogarnięcia zostało? Jak nogi nie puchną?