• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo niestety nie. Ja do Zakopanego rzadko jeżdże, nie lubie tłumów:-) Częściej jeździmy do Białki lub Bukowiny Tatrzańskiej i nad Solinę. A tu znowu nasi znajomi ze Śląska mają swoich znajomych i oni organizują noclegi.

jestem i ja wróciłam z zakupów kupilam pieluchy, chusteczki w rossmanie my pewnie jeszcze długo pociagniemy na 1 z pampersa bo ten mój kurczaczek taki chudziutki :-)

Bietka kupilam ten delicol bo jego można dawac szybciej zobaczę wrazie co juz mam jak bedzie sie męczyc wieczorkiem do dam mu 5 kropelek. zobaczymy Także dziekuję za podsunięcie nazwy bo ja myślalam o Espumisanie ale to jest od 1m-ca.

Tesciowa przywiozła mi goląbki ale nie bede ich chyba jeśc bo kapusta znowu moze utrudnić życie mojemu dziecku na wieczór. chyba ze zjem samo mięsko.

Narazie zmykam bo teście sa także głupio mi siedziec przy kompie.

Anaber-my Nastce podawaliśmy herbatke z kopru włsokiego tam też chyba od 1 misiąca byla ale jak pytalam lekarza to powiedzial ze spokojnie można pomagała jej :tak:masaże brzuszka też dzicią ulge przynoszą albo leżenie na nim

reklama
Jestem znów na chwilkę zakosiłam m lapka bo z moim ciągle walczy jak na razie bez skutecznie.
Anaber mięsko samo możesz chyba zjeść
Bobo mój mały też dziś leniuszek
Wiolka jak Nastka ?
Gosiulek trzymam kciuki za dobre samopoczucie
Aguś odpoczywaj sobie i rób przerwy bo padniesz nam
i nie pamiętam co jeszcze miałam napisać - przepraszam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry