• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hello, ja znów z rana. Wcianm śniadanko i pisze do Was:-)
Wiola, daj znać co powie lekarz.
Scoti, gratuluje kredytu. Masz rację, co do małej, nie ma sensu jej męczyć, skor za niedługo dziadkowie sami przyjadą do was.
Bobo, Marta, mnie zawsze rozczula jak widze faceta, który gada do dzidziusia w brzuszku:-)
Drogie Panie trzymamy kciuki za naszych siatkarzy, dzisiaj o 12.30 graja z Bulgarami. A ja w pracy siedze:mad:
Miłego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie i ja w sumie ledwo co widze bo Borysek dzis spal w swoim łóżeczku 20xpo15min wrrrrrrrr masakra zachowuje sie jakby go łóżeczko pieklo w tylek. Do tego cztery kupy w nocy. Moje bateryjki sie wyczerpaly nie wiem kiedy sie naladuja. Jeszcze dzis musze jechac kupic cos Igorkowi bo jutro ma 5 urodzinki :-)

Milego dnia dziewczynki :-)

Bobo jest to tak meczace :-\

I zmiana planow Igor wstal z temp. Wrrrrrrr kurcze musial cos zalapac. Oczywiscie zostaje w domu takze teraz mam dwoch ancymonow :-\ mam nadzieje ze nie padne jak kroliczek w reklamie duracell.

Anaber, wspolczuje. Oby to nie bylo nic powaznego. A Borysek pewnie buntuje sie, ze nie ma mamy obok, ale przyzwyczai sie. Bedziesz szla do lekarza z Igorem?

Jestem i ja co tak wcześnie laseczki :szok:
Dzonka ja też trzymam za naszych
Bobo smacznego
Wiolka daj znać jak po wizycie
Anaber biduko mały dał ci popalić trzymam kciuki żebyś nie padała jak króliczek w reklamie no i żeby z Igorkiem nie okazao się nic poważnego.
Kinga miłego dnia
Aga Ty to masz powera

Ja dzwoniłam do ciotki wczoraj jeszcze jednak jedziemy na 3 dni choc u nich zawsze sie przedluża ha ha ha jutro chyba wyjeżdzamy

Bobo odpisałam na grupie

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry