• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry zaglądam na chwile przed wyjściem pewnie tam troszke posiedzimy bo nasz lekarz przyjmuje czasem 60 osób dziennie:szok:do 13 jest więc mam nadzieje że jak zajdziemy teraz kolo 10 będzie tych babsk starych mniej:angry: Anaber-mam nadzieje że to tylko jednodniowa temperatura i mu przejdzie a tobie sily życze:tak: Aga-&&&&&&&&&& za wyniki Marta-to odpoczniesz przez pare dni my sie wybierzemy nad morze ale dopiero za rok jak samochod zmienimy naszym to moglibyśmy tak daleko nie dojechać,bo wiecznie mu coś dolega:dry: Uciekam zajrze jak wróce milego dnia wszystkim:-)

Evel, bo u nas na forum to same plotkary siedza:D
Marta, najgorsze to pozniej to nadrabianie zaleglosci. Dobrze, ze mamy Ciebie, bo kto inny tak dobrze robi streszczenia:D
Aga, to czekamy na wyniki
Babeczki, ciagle mi siada net w pracy, jakbym zniknela nagle to znaczy, ze wylogowalo mnie na amen:mad:

Wiolka Ty też daj znać po lekarzu co i jak. Auto kochana to wieczna skarbonka :no:
Dzonka jak będę u ciotki to postaram się być na BB w miarę często pewnie ktoś będzie mi musiał skróta napisać a ja obiecałam Madlen że jej napisze i już notuje hi hi hi

macie jakieś pomysły na śniadanie ? Ja chyba jajecznicę zrobię

Ostatnia edycja:
wiolka czekamy na wiesci po wizycie u lekarza.
dzoanko forum to nalog hihi :)
a ja musze isc do meza do pracy pozniej na poczte ppozniej to tesciowej . ehhhh a pogoda nie zacheca na spacerki no ale jak mus to mus:) jeszcze chwile polenie sie hehe

marta z plazy ide do tesciowej i na poczte. musze tesciowej buty meza zaniesc bo jedne mu dzire w skarpecie robia a drugie sa nieco za male i trzeba je rozciagnac wiec tesciowa musi je do szewca zaniesc hihi:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry