• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry laseczki!! :-)

Anaber zdrówka dla syneczka. Oby udało Ci się chwile odpocząć i podładować akumulatorki!! ;-)

Martuś fajnie, że jedziecie nad morze ;-) Nawet na 3 dni, ale odpoczniesz, zmienisz klimat ;-)

Dzoana mnie też rozczula jak facet całuje brzuszek, mówi do niego :-) Cudowny widok... ahhh nie mogę się tego doczekać...

evel szybkiego załatwienia wszystkich spraw!! ;-)

Miłego dnia wszystkim!

U mnie dzisiaj na obiad krokiety z kapustą i grzybami, jak któraś ma ochotę to zapraszam ;-)

Suonko no to rzuć krokietem :-D też piję kawkę i się lenie, mięsko mam od wczoraj tylko pyrki ugotować

Ja właśnie byłam się sprysznicowac już mnie denerwuje to że muszę się golić codziennie tak mi klaki szybko rosną wszędzie....

jestem laski
jeszcze mnie policja zatrzymała po drodze bo nie miałam zapiętych pasów, policjant pyta dlaczego mam nie zapięte pasy bezpieczeństwa więc mu mówię że jestem w zaawansowanej ciąży wziął dokumenty , posprawdzał i mnie puścili

a wyniki następujące

glukoza na czczo 75 a norma od 70 - 115
po 2 godz i wypiciu 75g 98 a norma do 140 więc ok

krew ogólnie ok tylko hemoglobina 11,6 a norma od 12 i hematokryt 34,1 a norma od 36

mocz w porządku

toxoplazmoza igm 0,04 więc ok
ale igg 45 a norma jest od 4 - 8 więc źle w laboratorium powiedzieli ze to jet świerze zakażenie

Jesteśmy w koncu w domu:wściekła/y:te babcie i dziadki wiecznie ci sami u lekarza 5 dni w tygodniu:angry: lekarz powiedział że przechodzila zatrucie pokarmowe musialo jej coś zaszkodzić ale mówi że już jest ok apetyt powinien jej wrócić jutro albo pojutrze powiedzial zeby dawać jej probiotyk żeby uklad pokarmowy troszke wrócil do siebie bo napewno wyjalowiony i trzeba uważać na jedzienie w takich upalach bardzo szybko bakterie sie rozwijają :blink:taka śpiąca wrócilam że ledwo na oczy patrze masakra:sorry2: Aga-kochana to wyniki super po glukozie a jeśli o tą toxoplazmoze chodzi w zaawansowanej ciąży nie jest taka szkodliwa pewnie gin ci jakieś leczenie zastosuje

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry