• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
wiecie co panie w laboratorium mi powiedziały ze już nic na to nie dostane bo to już 7 miesiąc i zaawansowana ciąża ale ja sie nie znam pierwszy raz miałam robione takie badanie w poprzednich ciążach nie miałam robione, poczekam do czwartku i zobaczymy co powie

Ja już wróciłam, zaświadczenie mam do odbioru za tydzień.
Po drodze zrobiłam zakupy, będę dziś robić spaghetti :) i dokupiłam Wiktorowi zeszyty, bo mają wymóg że musi być w kolorową linię a nie mogłam takich znaleźć a dziś przypadkiem mi się udało i to z ludzikami z lego na okładce, więc będzie zadowolony :))
aga super że wyniki dobre :)

Aga ja mam wynik toxo też dodani ale mam przeciwiał więcej dlatego gin powiedział że już ją przechodziłam i ja mu wierze ;-)
Wiolka no to dobrze teraz już wróci do normy Nastce
Evel no to super- gładko poszło

reklama
Martuś no i by się zgadzało bo te babki w laboratorium mi powiedziały ze IgM to jest już przebyta kiedyś tam ja mam ujemny wynik a IgG to jest świeże zakażenie i norma jest do 8 a ja mam 45 czyli gin ci dobrze powiedział a u mnie jest jakby odwrotnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry