• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
hejka

miłej drzemki marta, bobo, anaber

słuchajcie przestała mnie boleć du... , to mnie bolą nogi, non stop dreptam... od rana - nawet śniadanie jem na stojąco :szok:
cholera mam zakwasy w łydkach :szok:

aga ja wiem,że toxo jest groźne ... ale nie umiem Ci powiedzieć jak jest w wysokiej ciąży i czy dają leki, w czwartek się dowiesz, nie denerwuj się... a jak się boisz zadzwoń do niego wcześniej...

kinga dlaczego masz zwolnienie aż do października ? coś przegapiłam, czegoś nie doczytałam ??? :-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

evel, wiolka ja też miałam dziś spaghetti :-D

wiolka wiesz że do nas wraca afryka, od czwartku po 36 stopni, w rzeczywistości będzie 46 - ciekawe jak moje dziecko ma nie mieć potówki ???? ku..... :wściekła/y:

czytałyście .... w 8 m-cu ????????? :szok::szok::szok:
http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/swi...inom-polityka-,1,5198117,kiosk-wiadomosc.html

Ostatnia edycja:
Bietka nie żartuj nawet znowu upały:szok: cholera u mnie Nastka napila sie soczku z kartonika i znowu ją brzuch boli:wściekła/y:nosz jasny gwint:no: nie ubieraj go po prostu jak będzie tak gorąco niech w samym pampersie leży ja jak Nastke urodzilam to byl maj później byly niesamowite upaly i też jak gdzieś wychodziłyśmy to mialam ją albo w pampersie albo w samej koszulce na ramiączkach i na budzie od wózka zawieszalam mokrą pieluszke żeby jej bylo chlodniej a i tak podczas spacerów mi spala:-)tylko ze ona nie miala potówki na szczęście ale co sie takim maleństwom dziwić jak dorośli sie roztapiają

wiolka kurcze, znowu mała... może dawaj jej pepsi zamiast soczku

rozbieram małego do samego pampersa... i na ciele jest OK ale na głowie i na policzku ma, jak przyśnie mu się na jednej stronie, musiałby spać z głową w powietrzu :confused:

kochane ciężaróweczki chciałabym zobaczyć Wasze brzuszki

wklejać zdjęcia, bo nim się obejrzymy brzuszków już nie będzie

Ostatnia edycja:
Jestem i ja gorąco mi otworzyłam okno to za głośno i nie mogłam spać, wypiłam koktail z mleka i bananów ;-)
Bietka wiem że tak tam jest, jeśli kobieta w ciąży ma dziewczynkę to ją usuwają, ja brzuchala nie dawno wklejałam dużo się nie zmienił poczekam do 30 tc i w tedy wrzuce
Wiolka no od jutra znów upały ale u mnie 27 stopni

reklama
Bietka-no wiadomo ze jak leży to sie poci biedaczek jak będę miala chwilke to zrobie zdjęcie i wstawie wiesz co pytalam naszego lekarza o tą pepsi to mówi ze to jest to troche przereklamowane najbezpieczniejsza jest woda niegazowana a ona miala na stole od wczoraj soczek i sobie go otwarła jak sprzątalam ja robie ogorki gotuje zalewe później je musze jeszcze zagotować i będzie spokój Marta-my jak z nastką wstalyśmy to obie upocone i bardziej zmęczone niż przed drzemką

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry