• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Goisulek-nie w sensie że wypila soczek stary tylko wczoraj przyszła do niej kuzynka i kupila dla niej soczek w kartoniku wczoraj malą go nie otwarla bo ją brzuszek bolał i stal sobie a dziś go otawrla i wypila to jednak konserwanty w tym kartoniku:dry:ale pije probiotyk i doraźnie daje jej nospe jak ją boli mam nadzieje ze to koniec tych sensacji żolądkowych a ty jak sie czujesz? Ja używalam dla malej takiej gąbki do kąpieli źle jej nie wspominam wiadomo ze jakieś bakterie sie gromadzą ale to tak samo jak z gąbakami zwyklymi do kąpieli ja ją zawsze płukalam i suszylam a później po prostu kladliśmy jej taką grubą tetrową pieluche na dnie wanienki każdy robi jak lubi i jak mu wygodniej:-) ja też zaraz spać uciekam Bobo-mąż zarabia na rodzine szkoda ze czasu malo z tobą spędza ale wiesz jak to jest każdego goni teraz potrzeba posiadania pieniędzy bo wszystko jest drogie niestety

Wiola oj kamień z serca. Ja czuje się dobrze.Jutro wizyta u lekarza.Kacpra pierwszy raz zostawiamy z moją ciocią.Nie wiem jak to będzie.Przeżywam. Nie będzie nas ok 2,5 godz-3godz. Ale nie chcę go ciągnąc znów żeby się męczył i wymiotował.

Gosiulek-to powodzenia jutro i &&&&&&&&&&&&& napewno będzie dobrze i maly lepiej zniesie zostanie z ciocią niż podróż gdyby sie mial męczyć :-) Bobo-no pewnie że tak kasy nigdy nie jest zadużo tyle minus ze sama jestes ale tak to jest

bobo , jak podacie mi wasze e-maile to wyślę Wam moją listę zakupów i wyprawkę z komentarzem czego użyłam a czego nie
marty meila mam:tak:
chyba że anaber już Wam wysłała :-)

słodkich snów kochane

Ostatnia edycja:
reklama
bietka ja na zwolnieniu jestem i bede az do marca( albo i dluzej ajk uda mi sie zafasolkowac) bo po smierci malutkiej nie jestem w najlepszej kondycji psychicznej a moge byc rok na zwolnieniu i nie maja prawa mnie z niego ruszyc to korzystam.
bobo tak to jest meza nie ma ale kasy w budzecie wiecej :)
wiola mam nadzieje ze malutka juz ok?

Kolorowych snow dziewczeta :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry