• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
witam porannie :)

ja mam jeden problem z glowy,wkoncu mam ciepla wode juuupiii,fachowiec zjawil sie po 7 naprawil w 5min i poszedl to ja czmych pod prysznic sprysznicowalam sie,zrobilam sobie kawke odpalilam kompa wlaczam TV i niespodzianka nie ma glosu,telewizor ma 2 lata i wysiadl glosnik eh czyli kolejny niespodziewany wydatek mnie czeka.Moj mezsus ostatnio sie smial ze moglby sie zepsuc bo marzy mu sie 3D to teraz moze spelnic swoje marzenie kurcze zawsze jakis wydatek...

Miłego dnia kobietki :)

Witaj Kinga :) Z wydatkami tak niestety jest że jak się zaczną to później ciągle coś, a kasy ubywa... Mam nadzieję że to jakaś drobna usterka z tym tv, dobrze że już wodę masz ciepłą w końcu ;))
A gdzie reszta kobietek?? Bietka mam nadzieję położyła się jeszcze spać po zamieszczeniu posta o 3 w nocy :))
Miłego dnia dziewczynki!

dzien doberek :)
ja juz po sniadanku, mezusia do pracy wyprawilam i mam luz hihi. biedak wrocil wczoraj przed 1 w nocy a dzis na 12h w pracy. kupil sobie red bulla i da rade biedak:(
Igorku wszystkiego najjjjjjj Sloneczko:)
milego dnia dziewczynki:)

Dzień dobry

Tak evel polozylam się jeszcze :) :-)

Kinga zawsze tak jest ze psuje się wszystko na raz. Ehhhh telewizor nowy, tez bym chciała :-D:-D

Bobo dzielnego masz męża, mój dziś zaspal , miał wstać o 4 i spał do 5:30,

Milego dnia dla wszystkich

Igorku Wszystkiego najlepszego od cioci Eli :)

Anaber ucaluj synka urodzinowo :)

Cześć dziewczynki :)

Dziekuje za zyczonka dla Igorka :tak: młody wstał i pierwsze co sie zapytal gdzie sa goście z prezentami :-) chyba calą noc myślał o prezentach :-Dhehheheheheheh

Bietka jeszcze nie pisałam listy więc jak masz gotowa to wyślij będzie łatwiej i szybciej. chcialam sie Ciebie zapytac czy Ty nie masz co robić o 3 w nocy ??????????????????? :szok: bo jak nie masz to zapraszam do Boryska jedna para rąk jeszcze się przyda :tak:

Musze jeschac po torta :)
Miłego dnia :happy2:

reklama
Weszlam na chwile, poki moge:)
Anaber, przekaz Igorkowi zyczenia od internetowej cioci:*
Evel,mieszkam na Psim Polu
Gosiulek, trzymam kciuki za wizyte&&&&&&&&&
Wczoraj szalalam na aerobiku, chodze na pump, a dzisiaj pojde na dwie godzinki, ale za to na lagodniejsze cwiczenia.
Moj M czasem ma tak w pracy, ze robi duzo po godzinach. Zdarzalo sie tak, ze szedl na 6 i wracal o 19-20. Ale po kilku tygodniach byla tak go steskniona, ze wolalam, zeby mniej zarobil, a byl ze mna w domciu. Ale wiadomo cos za cos:(
Milego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry