• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo a ja od małego śpię na lewym boku przy ścianie inaczej nie zasnę za chiny ludowe a bolą mnie biodra mam tego rogala ale za cholere z nim nie zasnę no nie umiem - przeszkadza mi

Dzień dobry kochane moje my z mala po śniadanku i już zakupy zrobilyśmy na obiad Aniolkowamamo-tak juz dobrze widać ze doszła do siebie bo gada jak najęta:-)a pewnie że siedź na zwolnieniu należy ci sie odpoczywaj a w miedzy czasie przyjdzie fasolka i będziesz mogła dalej być z nami codziennie:tak: Bietka-rany o 3:szok: kochana masz zdrowie;-) maaluszek sie ma dziś? Anaber-sto lat dla malego jubilata:-) i ucalowania dla młodszego braciszka to będziesz dzis miala troszke roboty Marta-nie bylaś u lekarza rodzinnego albo rehabilitacjii lekarza poradziliby ci czy mozesz iść na jakieś zabiegi żeby sobie w bólu ulżyć?:sorry2: Gosiulek-a nie dasz rade chociaż jogurt rano wypić?ja tak robilam jak bylam na początku ciazy bo dawniej śniadań rano nie jadałam po prostu a w ciaży musialam i zaczynałam od jogurtu pitnego albo maślanki zawsze to coś:blink: Milego dnia kochane u mnie gorąco dziś będzie pranie jedno mam już wyprane w przyszłym tyg ściągamy gips w końcu:happy2: w sobote jedziemy z Andrzejem po garnitur bo ślub na dniach a on garnituru nie ma:szok: Ciekawe jak sie ma nasza Madlen na wakacjach:dry: Anisiaj-a gdzie ty sie podziewasz?:shocked2:

Bobo-dziś mamy zupke ogókową robić i nóżki z kurczaka opieke w piekarniku do tego ziemniaczki mizeryjka:-) Nastka ma cały czas rehabilitacje z tym że narazie noga która jest w gipsie to nie a po zdjęciu normalnie tą nózke rehabilitować będziemy bo mięśnie są zastane blizna pewnie będzie musze jej jakąś maść na blizny kupić zeby sie nie zrobilo takie zgrubienie bot o drugie cięcie w tym samym miejscu

reklama
wiolka i aniolkowa pycha macie obiadki mniammmmmmm
dzoanko, evel nie mowiliscie ze macie takie "atrakcje" pod galeria we wrocku hihi:)
kupa.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry