• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
witam sie i ja:)))

Dziś przyjeżdża do mnie przyjaciółka i pomorze mi troszkę ogarnąć, a na 16 idę z psem do fryzjera:))

Bietka 3 w nocy masz kobieto zdrowie:)))
Kinga to mąż bedzie nie pocieszony że to tylko dekoder się zepsuł a nie telewizor
Wiola fajnie że Nastce przeszło
Gosia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę
Anaber 100 lat dla Igorka:))))))))))))))))
Marta mnie też plecy bolą ale to niestety uroki ciąży
Bobo przekichane jak m nie ma całymi dniami ale na szczęście masz nas:))

WIolka nie wiem czy to coś da mogą powiedzieć że w ciąży to normalne i koniec.
Aga no to super że masz kogoś do pomocy
Bobo ja Ci moge ma maila wysłać wyprawkę którą sama stworzyłam. To ja taką kupę powinnam pod blokiem postawić
Dziewczyny pycha obiadki macie

bobo fuuu, ale okropność, dawno nie byłam w dominikańskiej bo bliżej mam do arkad i sky towera więc tego nie widziałam :) To jakaś kampania na temat sprzątania po swoim psie? Wiesz coś na ten temat dzoana?
Ja dzisiaj też spać nie mogłam, mimo że w ciązy nie jestem:) Za to jestem tuż przed okresem i wciągnęłam pół tabliczki czekolady:szok:

Dzwonilam nas umówić na wizyte do lekarza w przyszlym tyg i wizyta już ze 130 zł kosztuje 150zł masakra z nimi ale rzeźbią:szok: plus rentegn 46zł zdziercy jedni:no: ale ja tam zadzwonie i musze sioe dowiedzieć bo fundacja tvn przyznala nam 2100zł na operacje a jak wczesniej dzwonilam to babka mi powiedziała że 2000zł a z drugiej fundacji mieliśmy 1500zł więc o 100zł wicej niz kosztowala operacja niech mi to przeliczą na wizyte albo na rentegen jeden i kiedyś na jeszcze jeden nie dam sie rzeźbić Aga-dobrze że koleżanka przyjedzie pomóc zawsze to lżej troszke:-) Marta-nie wiem kochana najlepiej zapytaj gina on ci powie czy to normalne czy nie Bobo-ohyda nasrane to mial do glowy ten co tą mega kupe tam kazal polożyć jeszcze kolo galerii:-D

Ostatnia edycja:
evel ta fotke mam z kumpeli facebooka i ona ja robila jakos w kwietniu wiec moze juz nie byc tego.
marta ja mowilam ginowi ze plecy mnie bola ppowiedzial ze to normalne w ciazy macica sie wypycha do przodu zmienia sie ksztalt kregoslupa do tego jesli ktos ma skrzywienie kregoslupa a ja mam skolioze to bol to norma niestety. mowil ze jakies masaze moge ale niewiele to pomoze....

Dzień dobry kochane!!

Ja już po śniadanku, teraz piję kawę i siedzę z Wami ;-)

Anaber 1oo lat dla Igorka!! Ucałuj go od ciotek!! :-D

Gosiulku &&&&&&&&&&&&&& za wizytę!! Czekamy na relację. Odpisali Ci z tego NFZ-u?

Martus mężuś niech plecki masuje, zawsze to jakaś ulga w bólu ;-)

Bobo są plusy i minusy tego, że męża w domu nie ma. Plus jest taki, że masz więcej czasu dla nas :-D

Kinga wbijam się do Ciebie na obiad!! Uwielbiam marchewkę z groszkiem!!!!! :-D
U mnie dziś na obiad fasolka szparagowa, ziemniaczki z patelni i jajko sadzone ;-)

Bietka, Dzoana miłego dnia!! ;-)

Aga dobrze, że ktoś Ci pomoże, trochę się narobiłaś przy tej przeprowadzce!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry