• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Suonko tak z lubelskiego że należy mi się refundacja.Z Warszawy sama nie wiem jakoś niejednoznacznie.Z Poznania że o tym decyduje lekarz a w razie wątpliwości na Szwajcarskiej mi wyjaśnią:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Napisałam do Ministerstwa Zdrowia.

Jeju jaka jestem zestresowana....I sama nie wiem czym. Niby w głowie spokój a ciało wariuje.

reklama
bobo, marta lista wysłana :-)

anaber
chętnie przyjadę tylko nie wiem czy m sobie poradzi :-D historia jest taka, że mały nakarmiony sobie mruczał i czekałam aż zamknie powieki - bo smok mu wypadał i czekałam aż go wypluje i zaśnie na dobre i tablet leżał obok łóżka więc weszłam na BB :-D:-D:-D:-D

suonko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby 14.08 nie był potrzebny :tak:

gosia nie denerwuj się wszystko będzie dobrze ;-)

dzoanka aga, justi , kinga, wiolka,marta anaber, bobo gosia i wszystkim miłego dniaa gdzie anisiaj się podziewa...

ja idę sprzątać dalej

tata przyjechał zabrał małego na spacer, więc jadę na mopie :-)

anisiaj jest, mam tatę w szpitalu, projekt z UE do zrobienia i zaraz lecę dokleić te nieszczęsne pazury u stóp, które straciłam w Bieszczadach.

poza tym jakoś mi trudno, bo jestem do tyłu, nie wiem co u Was i głupio mi pisać o sobie, a nie dam rady nadrobić tych setek stron :(

gosiulku - powodzenia!

anaber - buziaki dla Igorka :) i dla Ciebie przy okazji, przecież jego urodziny to też Twoje święto :)

Marta - dobrze rozumiem, że wygrałaś sprawę?:)

czy ktos mógłby mi napisać jakieś streszczenie? ślicznie proszę :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry