Jestem znajoma poszla niedawno słodki ten jej synuś najmłodszy ma już 2 miesiące ale ten czas szybko leci

Gosiulek-świetny pomysł musiałam tego odcinka nie oglądać dziękuje za rade i &&&&&& za usg

6mamo-kazdy ma prawo być leniwy ja jestem codziennie ale obiad musze robić takto bym pewnie cały dzień przespała

Marta-to super że kupiłaś parasol będziesz sie pod nim relaksować do tego dobra książka albo gazeta jakiś napój i pełen relaks:-) Bobo-przy jej dzieciach nigdy mi sie nie nudzi zawsze wyciągają wszystkie nastki zabawki a ona ma ich aż nadto czasem

ktoś to musi po nich posprzątać pozatym zawsze sie znajdzie jakieś zgniecione ciastko na podlodze czekoladka czy coś tego typu

Aniołkowamamo-ja mam botwinke w ogródku niestety każdy kraj ma inne upodobania piwo i czekolada dobre ale takiej kombinacjii to ja jeszcze nie próbowalam

Evel-w tych księgarniach to wogóle na ostanią chwile przywożą książki zamiast pomyśleć że niektórzy ludzie woleliby kupić wcześniej i mieć z głowy to jest sie od nich zależnym no obiadek pycha za mną chodzi fasiolka po bretońsku od jakiegoś czasu w końcu sie musze w sobie zebrać i ugotować

Bietka-wkladki laktacyjne to jest podstawa po porodzie ze mnie mleko cieklo i nie mogłam sie bez nich obejść

zupke zjadłyśmy drugie danie sie robi ja jestem śpiąca a nastka zaprosila jeszcze wnuczke sąsiadów do nas te dzieci