• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
ale sie dzis upal u mnie zrobil nawet nie wiem skad sie wzial:szok:
Aga oj masz racje nie bedzie zadowolony ze nie moze poszalec w Media Markt hehe
suonko to zapraszam marchewki mam caly garnek :)
anisiaj zdrowka dla Taty
Wiola ale mi ochoty narobilas na botwinke ale u nas niestety brak botwinki,Belgowie to ograniczony narod oni tylko piwo i czekolade maja hehe

ufff, nałaziłam się po mieście, musiałam zakupy zrobić i byłam w księgarni bo chciałam kupić już ksiązki do szkoły Wikiemu, ale jeszcze nie ma, mają być dopiero po 15.08, to z kolei już mnie nie będzie więc kupimy po powrocie ;)
A teraz za obiadek się wzięłam i mam ochote i na kalafior i na fasolkę, więc tak robię :P i do tego jajo sadzone i ziemniaczki, nie chce mi się dzisiaj kombinować :)
anisiaj zdrówka dla Taty
wiola super skrót!

Jestem znajoma poszla niedawno słodki ten jej synuś najmłodszy ma już 2 miesiące ale ten czas szybko leci :szok: Gosiulek-świetny pomysł musiałam tego odcinka nie oglądać dziękuje za rade i &&&&&& za usg:tak: 6mamo-kazdy ma prawo być leniwy ja jestem codziennie ale obiad musze robić takto bym pewnie cały dzień przespała:sorry2: Marta-to super że kupiłaś parasol będziesz sie pod nim relaksować do tego dobra książka albo gazeta jakiś napój i pełen relaks:-) Bobo-przy jej dzieciach nigdy mi sie nie nudzi zawsze wyciągają wszystkie nastki zabawki a ona ma ich aż nadto czasem :oo:ktoś to musi po nich posprzątać pozatym zawsze sie znajdzie jakieś zgniecione ciastko na podlodze czekoladka czy coś tego typu:dry: Aniołkowamamo-ja mam botwinke w ogródku niestety każdy kraj ma inne upodobania piwo i czekolada dobre ale takiej kombinacjii to ja jeszcze nie próbowalam:-D Evel-w tych księgarniach to wogóle na ostanią chwile przywożą książki zamiast pomyśleć że niektórzy ludzie woleliby kupić wcześniej i mieć z głowy to jest sie od nich zależnym no obiadek pycha za mną chodzi fasiolka po bretońsku od jakiegoś czasu w końcu sie musze w sobie zebrać i ugotować :happy2: Bietka-wkladki laktacyjne to jest podstawa po porodzie ze mnie mleko cieklo i nie mogłam sie bez nich obejść :tak:zupke zjadłyśmy drugie danie sie robi ja jestem śpiąca a nastka zaprosila jeszcze wnuczke sąsiadów do nas te dzieci:errr:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry