A
anaber
Gość
oj tak wkładki laktacyjne to podstawa
ja polecam takie WKŁADKI LAKTACYJNE 60 SZT BABY ONO PROMOCJA (2529605633) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lub takie NOCNE WKŁADKI LAKTACYJNE PREMIUM + BABY ONO 60szt (2517245500) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. sa fajne nie zostawiają nic na piersiach i na brodawce. Czasem nie kupujcie wkładek laktacyjnych bella w takim różowym opakowaniu bo zostawiaja na brodawce takie włoski z wełny ciezko jak cholera to ściagnąć i nei raz już wyciagalam to z buzi Borysowi.
My czekamy no gości urodzinowych
i bedziemy kroić torta
hehehe
Igorek wszystkim ciociom chciał bardzo podziękowac za życzenia
i przesyła gorącego buziaka dla każdej z Was :*
Bobo do jasnej ciasnej już to pisałayśmy wielkość cyckow nie wplywa na laktację !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My czekamy no gości urodzinowych
Igorek wszystkim ciociom chciał bardzo podziękowac za życzenia
i przesyła gorącego buziaka dla każdej z Was :*Bobo do jasnej ciasnej już to pisałayśmy wielkość cyckow nie wplywa na laktację !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

od rana do wieczora sport 
Bobo-wielkość biuetu absoletnie nie ma nic wspólnego z laktacją ja nigdy dużych piersi nie miałam mam miseczke B a jak Nastke urodzilam to cycki miałam mega wielkie a mleko ze mnie kapalo nie nastarczalam pokarmu odciągać;-)takze mozesz sie zdziwić jeszcze Anaberto milej imprezy chociaż powiedz ciociom jakiego smaku macie torcik?
Bietka-ja tam sie specjalnie odchudzała nie będę jestem z tych wagi piórkowej po porodzie z Nastką mialam 50 kg i przez 6 lat ani kilo nie schudlam ani nie przytyłam teraz w ciąży tyje więc jak pare kilo mi zostanie to rozpaczać nie będę