• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

oj tak wkładki laktacyjne to podstawa :) ja polecam takie WKŁADKI LAKTACYJNE 60 SZT BABY ONO PROMOCJA (2529605633) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lub takie NOCNE WKŁADKI LAKTACYJNE PREMIUM + BABY ONO 60szt (2517245500) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. sa fajne nie zostawiają nic na piersiach i na brodawce. Czasem nie kupujcie wkładek laktacyjnych bella w takim różowym opakowaniu bo zostawiaja na brodawce takie włoski z wełny ciezko jak cholera to ściagnąć i nei raz już wyciagalam to z buzi Borysowi.

My czekamy no gości urodzinowych :) i bedziemy kroić torta :) hehehe

Igorek wszystkim ciociom chciał bardzo podziękowac za życzenia :tak: i przesyła gorącego buziaka dla każdej z Was :*

Bobo
do jasnej ciasnej już to pisałayśmy wielkość cyckow nie wplywa na laktację !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ostatnia edycja:
Anaberku ja właśnie chciałam kupić z babyono. Jutro wcześnie rano wyjeżdżamy do gdańska, powiedz mozna się już kapać? a jarmark jeszcze jest?
Bobo bo zaraz Cię przez kolanisko przełożę - moja kumpela ma bardzo małe cycki i pokarm miała normalnie i nie jedno dziecko by wykarmiła.

Mam dokladnie taki product_000000042.jpg identyczny więc się panie częstują zaraz zrobie kawkę :tak:

Marta wiesz co w weekend nie można bylo się kąpac teraz nie wiem poszukam w necie czy sa otwarte plaże, a jarmark dopiero się zaczoł i bedzie jeszcze przez 2,5 tyg. :tak:. Martuś a Twój m nie bedzie miał nic przeciwko abyśmy sie spotkały ??

Marta-mi poszło w brzuch troche w cycki i w biodra też ale nie aż tak dużo,to jednak nie zmienia faktu że w swoje dzinsy juz dawno sie nie mieszcze:sorry2: Bobo-wielkość biuetu absoletnie nie ma nic wspólnego z laktacją ja nigdy dużych piersi nie miałam mam miseczke B a jak Nastke urodzilam to cycki miałam mega wielkie a mleko ze mnie kapalo nie nastarczalam pokarmu odciągać;-)takze mozesz sie zdziwić jeszcze Anaberto milej imprezy chociaż powiedz ciociom jakiego smaku macie torcik?:-p Bietka-ja tam sie specjalnie odchudzała nie będę jestem z tych wagi piórkowej po porodzie z Nastką mialam 50 kg i przez 6 lat ani kilo nie schudlam ani nie przytyłam teraz w ciąży tyje więc jak pare kilo mi zostanie to rozpaczać nie będę:happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry