• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj-kochana dze jesteś zdrowia dla taty mam nadzieje ze szybko wróci do zdrowia:tak: Marta-wygrala rozprawe i została przywrócona do pracy Aga-przeprowadzila sie ogarnia mieszkanie jest po badaniach na glukoze które wyszły super Madlen-wyjechala na wakacje i 2 tyg jej z nami nie będzie Dzoana-szaleje na aerobikach i silowni Suonko-czeka czy przyjdzie @ (wszystkie mamy nadzieje że nie przyjdzie) mozliwe że 15 sieprnia będzie miala badanie na drożność jajowodów Anaber-ma dziś urodzinki syna ale to wiesz Bietka-jeździ na mopie bo tata zajął sie maluszkiem Aniolkowamama-siedzi sobie na zawolnieniu w domku i dotrzymuje nam towarzystwa Gosiulek-ma dziś usg i zobaczy co tam u jej maleństwa słychać Evel-jest po rozprawie zadowolona mąż ma widzenia z dzieciakami a teraz maluchy ma u mamy Elfie-gdzieś nam ostatnio zniknęła Bobo-siedzi w domku męża do pracy wyslała :-D chyba wszystko jak coś zapomnialam albo pominęłam to mi to uświadomcie:sorry2: A i jeszcze 6mama-coś nam sie dziś nie pokazała ostatnio miala male przejścia z synem ale o tym na grupie Justi coś nas zaniedbuje Scoti-też miala ostatnio przygode o tym też na grupie ale kwalifikują sie do kredytu który państwo pomaga spłacić mają teraz szukać domku ktory chcieliby kupić

Ostatnia edycja:
reklama
Bobo-leczo to sama musze zobie zrobić bo juz wieki nie robilam :szok: mnie też dobija to codzienne myślenie co na obiad tymbardziej ze codziennie 2 dania robie:dry: zaraz ma przyjsć do mnie znajoma ze swoją trójką dzieci kompletnie o nich zapomnialam a myślałam że będziemy mialy dziś spokojny dzień a tu doopa:cool: nastka mi jeszcze wgniotla w dywan gume do żucia:wściekła/y: pieron mały nawet nie wiem kiedy ona to zrobila:oo:

reklama
Jestem już wszystko załatwiłam i kupiłam parasol taki duży i na plaży będę leżeć pod parasolem
Bietka teraz doszło
Anisiaj zdrówka dla taty i fajnie że jesteś
WIolka mistrzyni skrótów

Ae ja tyle co Ty Bietka nie będę brac do szpitaa tyko paczkę pieluch, chusteczki i coś na wyjście dla małego, podpaski, kosmetyki, ręcznik, klapki i to wszystko co do ubrania reszte daje szpital.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry