• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Acha bo Martadziś wracała zapomnialam mialam pytać co zn ią że caly dzień jej nie ma chwile rano tylko to odpoczywaj kochana Aga-jak ci tylko czas pozwoli kochana to zapraszam:tak: Bobo-dobranoc ja też uciekam bo padnięta jestem dobranoc

anaberku szmizjerka sliczna i jesli legginsy beda takie np z gatty dosyc cienkie bedzie super :) zastanawiam sie czy sobie tez nie kupic tej szmizjerki...
6mamo zdjecia napewno super,szkoda ze zobaczyc ich nie moge :(
dziewczynki,dzis bym sie zabila potknelam sie i przelecialam przez kuchnie a jest dosc dluga i uderzylam twarza o szafki,mam rozcieta warge i pod nosem,spuchniety nos i gorna warge,kolano jak balon ,ja wygladam jakby mnie maz pobil hehe boli jak cholerka mam nadzieje ze mi to nie zsinieje do jutra.

Ostatnia edycja:
Przepraszam ale wczoraj usnelam na kanapie. Teraz wlasnie karmie.
Dzieki dziewczyni dzis zamowie, szkoda ze nie ma tej czerwonej ale trudno skusze sie na granatowa.

Hej Dziewczynki, witam się porannie. U nas mokro i chłodno. A tak chciałam wczoraj żeby się choć troszkę ochłodziło, to dzisiaj jest ok 15stopni;-). Dzisiaj mamy pogrzeb, i mój Kuba zostaje sam na dłuższy czas z moim tatą i babcią :szok: Mam nadzieję że dadzą radę. Tata strasznie mu ulega, więc pewnie Kuba będzie robił co będzie chciał. Moja babcia jest oblatana z dzieciakami, tylko że już nie ma siły. A kuba jest wymagający.
Anaber bardzo fajny ten ciuszek. Ja mam podobną taką tunikę, bardzo ją lubię, a kupiłam jeszcze przed ciążą.
Miłego dzionka!!!

Hej Dziewczynki
U nas nad ranem była burza.Teraz też mokro,deszczowo a mnie boli głowa. Ciężko dzisiaj będzie zwłaszcza że niczego nie mogę wziąć.

Kingus Skarbie jak się dzisiaj czujesz? Mam nadzieję ze nic poważnego się nie stało.

Miłego dnia

Aaaa sniło mi się że porwali Kacpra.Jak ja płakałam w tym śnie.Straszne.

reklama
Dzień dobry ja dziś po śniadanku już zaraz ide na zakupy u nas dziś też chlodniej wiejej nawet dość mocno ale duszno jest w nocy sie przebudzilam i spac nie moglam ale sie wyspałam :-) Aniolkowamamo-rany dobrze ze nic wiecej sie nie stało bo mogło sie zle skonczyc współczuje ci mam nadzieje ze opuchlizna szybko ci zejdzie:tak: Justi-dadza sobie jakos rade:-) Miłego dnia :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry