• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dzień dobry kochane!!! ;-)

Nie było mnie parę dni bo miałam doła związanego z tym, że testy negatywne, a wczoraj przyszła wredna @... Także przed nami 13 cykl starań... Śmiejemy się z mężem, że dla nas 13 jest szczęśliwa, zobaczymy okaże się :-D

anaber bardzo fajna ta szmajzerka i pasuje jak najbardziej na taką okoliczność ;-)Szkoda tylko, że na moje balony nie wejdzie, bo podoba mi się :laugh2:

martus jak tam wypoczęta?? :laugh2:Podobało się nad morzem?

Kinga o kurcze ale się załatwiłaś!! :szok: Uważaj na siebie!! Mnie przedwczoraj moja kicia niedobra podrapała po policzku, teściowa widziała i wczoraj do męża zadzwoniła czy to on mnie czasem nie uderzył :-D

Gosiulku zaklinam ten Twój ból głowy! A kysz!! ;-)

Miłego dnia kochane!!!!! ;-)

Ps.Na fb są moje fotki ze ślubu :-)

reklama
Witam się z Wami przy śniadanku wczoraj wyjechaliśmy o 16:30 z gdańska i byliśmy w domku ok. 21 byłam tak padnięta że nie miałam siły już wchodzić na BB nawet torby stoją tknięte, zaraz je wrzucę do pralki i już. Później jeszcze musimy do marketu jechać bo pusta lodówka.

Dajcie jakiegoś skróta proszę :sorry:

Dzień dobry dziewuszki!!!
Ale noc była parna,spać nie mogłam,ranek też nie lepszy.

Kinga uważaj na siebie,bo rzeczywiście kiedyś poważną krzywdę sobie zrobisz.Współczuję ci,na pewno bolało i boli nadal,co???Może zrób sobie jakieś okłady.
Małgosiu oj ty masz niefajnie z tymi bólami.Mam nadzieję,że szybko minie!!!
Marta jak się czujesz po wojażowaniu???

Martuś ja Ci nie napiszę bo nie wszystko doczytałam.
Krysiu i tak w ciąży jets super. mąż mi zmierzył ciśnienie i mam 100/60 po kawie.

W tym tyg. chyba się wybiorę do lekarza na usg ale tu na miejscu.Będzie widać już serduszko?

Gosiulek-kochana mam nadzieje ze cie opuszczą te okropne bóle głowy Suonko kochana trzymam kciuki zaq 13 cykl to dla mnie też zawsze byla szczęśliwa liczba i mam nadzieje ze dla was też będzie i ślę fluidki dla ciebie i pozostalych naszych staraczek:-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~mam nadzieje że wam przyniosa szczęscie:tak: Kupilam sobie ładny komplet ze srebra do sukni ślubnej zaraz wam wstawie fotke powiecie mi czy ładny:eek: czeka mnie dziś sterta prania tak to jest jak wczoraj sie mialo lenia w dupce:laugh2: Marta-wypoczęliście z Oliwierkiem?:happy:

Małgosiu myślę,że serduszko powinno już być widać,choć nie jest to normą u każdej kobiety.U mnie w ostatnich dwóch ciążach serduszko było widać w okolicy 7-8 tyg.Ale nie martw się masz pięknego dzidziola z serduchem jak dzwon!!!
Suonko za tą szczęśliwą 13-tkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

dzień dobry witam :-)

noc spokojna więc można powiedzieć, że się wyspałam :-D sen 2x po 3 godz - miodzio ;-);-);-);-)

anaber ja do czarnych leginsów, i czarnych szpilek kupiłabym jasną - np. ecru lub jasna szara- chyba takie były na aukcji :eek: ale jak wolisz ciemną... to OK - bardzo ładnie będziesz wyglądała ... zresztą ładnemu we wszystkim ładnie.

gosia odganiam migrenę ... :no: niech idzie precz - Gosia u mnie serduszko było coś ok 6/7 tydz.

Kinga a Ty kobieto uważaj na siebie :-( bidulka...

wiolka da się żyć dzisiaj co ??? jejku u mnie tylko 25 stopni i wieje chłodny wiaterek :-)

marta nie nawidzę się rozpakowywać - prać tych rzeczy, bo zawsze jak wracam z wakacji to nie mam w czym chodzić bo wszystko brudne :-D

bobo czytałam coś wczoraj o Twoich wynikach... poprawiły się ??? Julkeczka daje czadu ???

suonko za 13 &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Gosiulek Ty to masz z ta glowa moze sie przespij.

Marta tak sobie myslalam ze bedziesz wykonczona po tym wyjezdzie tak to wlasnie jest :-)

Kinga teraz dopiero doczytalam no to sie nie zle zalatwilas s dzus jjest lepiej?

Suonko lece na fb tylko musze z telefonu bo mi znowu neta wylaczyli :-\

reklama
Suonko trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&& - zdjęcia boskie ! Piękny torcik mniam.....
Bietka ja mam tak samo no ale cóż hi hi hi muszę iść w końcu wstawić tą pralkę wiaterek jest to może wyschnie.
Gosiulek aby głowa przeszła &&&&&&&&&&&
Wiolka jak tam ze ślubem wszystko zapięte na ostatni guzik?
Anaber właśnie to jest to że po wakacjach zawsze jestem bardziej zmęczona

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry