Freya1
Fanka BB :)
Dzień dobry kochane!!! ;-)
Nie było mnie parę dni bo miałam doła związanego z tym, że testy negatywne, a wczoraj przyszła wredna @... Także przed nami 13 cykl starań... Śmiejemy się z mężem, że dla nas 13 jest szczęśliwa, zobaczymy okaże się
anaber bardzo fajna ta szmajzerka i pasuje jak najbardziej na taką okoliczność ;-)Szkoda tylko, że na moje balony nie wejdzie, bo podoba mi się
martus jak tam wypoczęta??
Podobało się nad morzem?
Kinga o kurcze ale się załatwiłaś!!
Uważaj na siebie!! Mnie przedwczoraj moja kicia niedobra podrapała po policzku, teściowa widziała i wczoraj do męża zadzwoniła czy to on mnie czasem nie uderzył 
Gosiulku zaklinam ten Twój ból głowy! A kysz!! ;-)
Miłego dnia kochane!!!!! ;-)
Ps.Na fb są moje fotki ze ślubu :-)
Nie było mnie parę dni bo miałam doła związanego z tym, że testy negatywne, a wczoraj przyszła wredna @... Także przed nami 13 cykl starań... Śmiejemy się z mężem, że dla nas 13 jest szczęśliwa, zobaczymy okaże się

anaber bardzo fajna ta szmajzerka i pasuje jak najbardziej na taką okoliczność ;-)Szkoda tylko, że na moje balony nie wejdzie, bo podoba mi się

martus jak tam wypoczęta??
Podobało się nad morzem?Kinga o kurcze ale się załatwiłaś!!
Uważaj na siebie!! Mnie przedwczoraj moja kicia niedobra podrapała po policzku, teściowa widziała i wczoraj do męża zadzwoniła czy to on mnie czasem nie uderzył 
Gosiulku zaklinam ten Twój ból głowy! A kysz!! ;-)
Miłego dnia kochane!!!!! ;-)
Ps.Na fb są moje fotki ze ślubu :-)

Kupilam sobie ładny komplet ze srebra do sukni ślubnej zaraz wam wstawie fotke powiecie mi czy ładny
czeka mnie dziś sterta prania tak to jest jak wczoraj sie mialo lenia w dupce
niech idzie precz - Gosia u mnie serduszko było coś ok 6/7 tydz.