• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Gosiulek -pierwsze słysze ja odkąd jestem z A po cywilnym to normalnie zabrał moje dane pesel *******y i jego szef dopisał mnie do ubezpieczenia wszyscy tak robią normalnie po ślubie maż zgłasza ze chce do ubezpieczenia w pracy dopisać zone i później dziecko i dopisują:tak:

jestem :) pospalam dzis sobie hihi:)
suonko maz musi zglosic Cie w pracy i tyle :) moj powiedzial ksiegowej ze zone do ubezpieczenia chce i dopisali mnie i mam u niego. jak ide do lekarza to musze miec ZCZNA i RMUA z meza pracy . nie wiem czy dobrze te nazwy napisalam ale te dwa dokumenty zawsze mam ze soba ten pierwszy ZCNA to jest potwierdzenie ze jestes na ubezpieczeniu meza a RMUA to co miesieczne ubezpieczenie. te dokumenty bedzie mu dawac ksiegowa. ZCZNA da raz a RMUA co miesiac daje
bietka julka czaduje hihi:) a co do wynikow to nadal mam bakterie w moczu wiec nie wiem co bedzie. bede jeszcze wyniki robic przed wizyta u lekarza wiec zobaczymy czy jest roznica :)
milego dnia

Gosiulek-przepraszam cie zamotanie zrobilam :-Dtak ubezpieczają na męża wystarczy ze on w firmie zglosi Suonko poda twoje dane i cie dopisza my nie mamy ksiażeczki rodzinnej tylko jeden druk na którym widnieje kto jest ubezpieczony a później co miesiąc Ermue przynosi i tyle:tak: Suonko-to jeśli szef taki mądry to niech mu powie gdzie ma to załatwić

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry