• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem kobiety na chwile zajęlam sie obiadem i ogarnianiem kuchni padnieta jestem jeszcze musze podokurzać a ledwo już zyje :eek: zrobilam przecier z pomidorów koktajlowych robie z niego zupe w między czasie zaaplikowalam sobie peeling na twarz później maseczke mocno nawilżającą bo opalilo mi twarz i skóra mi sie łuszczy kolo nosa mam nadzieje ze mi to do wesela zejdzie:oo: Marta-to zadzwoń do niej skoro zostalaś przywrócona do pracy 30 lipca to kobieta powinna sie wziaść za życie;-) nie mam dziś mocy urzedowej na nic spać mi sie chce:crazy:

Marta zadzwon do zusu powiedz jak to wyglada i niech Ci powiedza gdzie zaniesc zwolnienie albo do sadu podejdz tak bedzie bezpieczniej. Bo w zwolnieniu jak zanosilas do zusu to podawalas nip tego pracodawcy.

ANaber tak pisałam nip pracodawcy mimo iż zostałam zwolniona - tak mi w zusie powiedzieli.

Chyba po prostu podjadę do zusu i zapytam jak to wygląda jutro akurat tam będę przejeżdżać

Bobo-nie naszczęście za szybko by to było;-) 25 mam ślub:-) Madlen-miło że zagladasz jak sie czujesz?wypoczywajcie dalej Anisiaj-a ty gdzie sie podziewasz?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry