• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

suonko to maz musi do ksiegowej isc a jak nie ma ksiegowej to niech mu szef powie co i jak. Kochana zadzwon do zusu i sie dowiedz zeby niepotrzebnie nie jechac i przy ookazji sie dowiesz jakie dokumenty w razie czego trzeba ale wydaje mi sie tam nic nie zalatwicie. bo mi w zusie powiedzieli ze to maz musi mnie u siebie zglosic ze oni nie maja nic do tego.

Ostatnia edycja:
reklama
anaber ja to mam zawsze nerwy na takie cos. jak mi np kablowka nie dziala albo net nie dziala to zaraz mam ochote dzwonic do nich zeby ich zje....bac i powiedziec ze maja mi to od rachunku odliczyc hihi:) nie zrobilam tak jeszcze no ale kurde czlowiek placi a oni wylaczaja co jakis czas glaby jedne

no i wlasnie znoe kablowka nie dziala !!!!!!!!!!!

Dziendobry kurde niedawno wstalam a juz czuje ze musze sie polozyc:sorry: moze jak M przyjdzie z pracy uda mi sie chwile zdrzemnac.

U nas od kilku dni wszystkie kupki laduja w nocniku, na spacerach i zakupach jeszcze wpadki nie bylo wiec jest coraz lepiej, czasami budzi sie z przesikanym pampersem wiec na noc jeszcze bede zakladac. Dziekuje dziewczynki za porady wczoraj, nad nocnikiem turystycznym jeszcze sie zastanawiam.

Kinga wspolczuje przezyc oby szybko sie zagoilo
Anaber mi tez najbardziej podoba sie czerwona, ale wolalabym przymierzyc zeby miec pewnosc ze w cyckach nie beda sie rozchodzic guziki.
Justi napewno dadza rade
Suonko zdjecia super, slicznie wygladalas

Skończyłam sprzątać - padam na pysk - masakra

kurcze minął tydzień od tego przywrócenia mnie do pracy a tu nikt nie dzwoni, a księgowa miała się ze mną skontaktować i teraz nie wiem na czym stoję. Nie dzwonili ze mam przyjechać umowę podpisać. Za tydzień idę do gina będę miała dalsze zwolnienie i nie wiem co dalej gdzie je zanieść.

Marta a czy wyrok się już uprawomocnił,dostałaś go z sądu???Bo jeśli jeszcze nie jest prawomocny to i księgowa nie dzwoni.Zwykle takie uprawomocnianie trwa około 21 dni.Może zadzwoń do sądu,podaj sygnaturę akt i zapytaj się czy wszystko jest ok i czy ten pacan nie złożył odwołania(apelacji).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry