• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

anaberku no bo Cie kopne hihi:) Ty mnie nie strasz ze ona po tatusiu pojdzie hehe:) wiem ze wazyla wiecej niz powiinna teraz na usg ale mam nadzieje ze to chwilowe i bedzie miala jak mamusia 2700 jak sie urodzi a nie jak tatus 4kg i taka kulka gruba hihi

reklama
bietka no wlasnie nie wiem czy cesarka ale ja naturalnie nie dam rady urodzic z tymi moim plucami jak wejde na 3-4 pietro to tak sapie dysze i w ogole ze szok zanim sie z kims przywitam to musze dojsc do siebie hihi:) 29 mam wizyte u pulmunologa wiec sie dowiem co i jak:)
ile wasze dzieci mialy gram w 20tyg?

Jestem powiedzmy że sie zdrzemnęłam :-Dprzy Nastce oj już w czwartek jedziemy gips zdjąć będzie mogła do babci na weekend jechać:happy: widze ze na tepecie ubranka dla dzieci ja mam od 62 ale częściej kupuje 68 i 56 pare rzeczy ale to po nastce bo takiego rozmairu ja nie kupuje teraz wszystko sie okaże jakiej wielkości będą dzieciaczki moja bratowa drobna kobieta nie wysoka mój brat szczuply nie jakiś wysoki a ich bąbl sie urodził z wagą4,5 kg:szok:biedna Monia zaliczyla dwa porody na raz bo rodzila naturalnie i pękła a w końcu ją na cesarke wzięli bo dziecko sie cofalo

jestem
mega zmęczona chyba się położę
Wiola dokładnie wcale nie trzeba wyglądać żeby dziecko było duże współczuję twojej bratowej moja Oli też miała 4,5 kilo i cofała się tak 40 minut ale się udało i teraz się boję że jak młody będzie większy to ie dam rady go urodzić

Bobo-najpewniej to dowiesz sie przy porodzie ja jak pojechałam do szpitala i mieli mi cesarke rozplanować to w poniedzialek mi lekarz powiedział ze mala waży 2700 a niezaplanowną cesarke musieli mi w czwartek zrobić bo dostałam skurczy i wtedy ważyla 3130 jako jedna z nielicznych po porodzie z wagi nie spadla wogóle przybierala tylko cały czas a żółtaczki też nie miala:rofl2: Bietka-fajnie tak powspominać ja kiedyś znalazłam swoje badania z ciaży sprzed 6 lat kiedy to bylo:eek: Aga-mam nadzieje że urodzisz sama i najszybciej z wszystkich porodow dziś chyba dzień taki bo ja też jakaś wykończona jestem

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry