• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem byłam na zakupach w auchan są banany za 98gr kupiłam prawie 3 kg i bardzo ładne nie jakieś brzydkie.
Anaber to wrzucę fotkę. Co do farby to właśnie kupiłam jak jechałam do auchan kolor venge i kosztowała 13zł pisało że do zabawek dziecięcych itp...

Dziewczyny ja tak w nawiązaniu do tych bananów. Moja mama kilka dni temu rozmawiała z facetem który przywozi owoce z zagranicy. Powiedział żeby nie kupować cytrusów w biedronce i żadnych owoców z promocji w marketach.Mówi że to jest świństwo.Chemia i jeszcze raz chemia.Mówi że nigdy nie kupuje takich owoców a szczególnie dla dzieci. Mówi żeby owoc był dobry to musi kosztować reszta jest nic niewarta. i mnie tym zasmucił.:-( Szcególnie teraz jak jestem w ciąży i jeśli chodzi o dziecko.

gosia a gdzie nie ma chemii ??? a jak oni odróżnią te banany za 6 zł i te za 2 zł ???
kupi jakiś starszy p[an 20 kg za 2 zł - stanie obok placyku z warzywami i sprzeda za 6 zł i ja kupię od takiego pana przekonana, że te za 6 zł są "lepsze" ...

chemii nie ma w pysznych malinówkach wiolki :-)

coś a propos naszych M :-D

Mąż po powrocie z pracy:
-Kochanie co zrobiłaś na obiad?
-To samo co wczoraj
-... ale wczoraj nic nie było...
-Bo zrobiłam na dwa dni.

marta a nie masz zdjęcia z anaberkiem ??

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wolę być ostrożna..Staram się kupować u sprawdzonych sprzedawców.teraz szczególnie.Coraz więcej jest chorób,nowotworów.nie biorą się z niczego niestety.
Ale to ja:cool2:

A co do Wioli oj szkoda że nie mieszka bliżej.Kupowałabym u niej co drugi dzień.:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry