• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Kinga ja uwielbiam anioły mam kilka w sypialni i te by pięknie wygladały bo mam sypialnię w fiolecie. Chciałam dwa tego stojącego i siedzącego aby było im raźniej ;-)

bobo no to dobrze ze porozmawialiście :-) a odkurzył po sobie :-D ????????????????????????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Chwile mnie nie ma a tu taka produkcja :szok:
Bobo no to dobrze a nie powiedział dlaczego taki był ?

Dziewczyny mam takie pytanie bo na dole przy kości łonowej jak mały się wierci to mnie boli a u góry znów mnie kopie i tak czuje to i na dale i u góry jednocześnie - też tak miałyście?

Ostatnia edycja:
Gosiulek-zażylam magnez codziennie zażywam ale boli lekarz mi tlumaczył ze sie wszystko rozciąga i boli i piecze i tego nie zmienimy bo zrosty sie zrobily tylko uciażliwe to jest:crazy: Aniolkowa-nie tyle co zawsze chodzilam tylko wszystko sie rozciąga i nie wiadomo kiedy mnie ból dopada i boli trzeba przeczekać i przechodzi mam nadzieje ze do końca ciaży tak miala nie bedę:eek: Ja sie obiadem zajęłam nieprzytomna dzis chodze wy tez :confused2:

Uff nareszcie wylazłam z kuchni,obiad już nastawiony,a ogóry chyba po nocach będą mi się śniły.

Marta co do tych bóli to nie pomogę,bo nie pamiętam czy tak miałam.A termin @ mam 15 sierpnia.
Bobo to świetnie,że topór wojenny z m zakopany!!!
Evel masz super dzieciaczki i z m wyglądacie naprawdę świetnie!!!
Wiola oj ja też jakaś nieprzytomna i leniwa dziś jestem,najchętniej zrobiłabym sobie dzień dziecka!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry