• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej Dziewczynki! Melduję się!:) zaraz was nadczytam, bo naskrobałyście sporo:-)
Dzisiaj mam troszkę wolniejszy dzień, ale prawdopodobnie od pon mam malowanie u nas i u babci. Nie wiem kiedy się z tego wygrzebiemy. Dodatkowo w połowie września generalny remont łazienki, i trzeba będzie się do teściów przeprowadzić.
Miłego popołudnia!!!!
zapraszam na kawkę:)

Tak z niej taka modnisia ze potrafilaby zrujnować mój zapas kosmetyków w ciągu jednego popoludnia a odkąd w ciaże zaszłam jakoś sie nie maluje nie mam weny już ją ubralam uczesalam teraz siedzi ze swoją torebką na kolanach i czeka na m jak wroci pewnie będzie go poganiala:-D w końcu od miesiaca dzis pierwszy raz ją wykąpie w wannie bez gipsu:-) Aga-dobrze że jesteś odpocznij kochana:tak:

dobrze ze juz nie ma gipsu bo w takie upaly to musiala byc dla niej meczarnia.
dziewczynki wie ktoras z Was jak zmienic jezyk w windows 7 ?? cholerka zapomnialam a jakos przyzwyczailam sie do angielskiego a ten niderlandzki w kompie wcale mi nie lezy...

moj Borys w koncu troche pospał a ja w tym czasie porobiłam zdjęcia rzeczy ciazowych i teraz siedze i wystawiam na allegro. Bo tylko teraz miejsce w szafie zajmują a moze komuś się spodobają :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry