• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Kurcze obejrzałam bajkę i zasnęłam – teraz się obudziłam

Bobo ściągnął mi tą bajkę

Justi fajnie że jesteś jak ja nie lubię remontów a u nas też trzeba pomalować

Wiolka Nastka to duża dziewczynka a co ma bez torebki chodzić

Bietka Igorek rośnie jak na drożdżach

ja też się piszę do którejś na kawkę :tak:

reklama
No rośnie, rośnie. :-) 5315 g to dzisiejsza waga.

Dziewczyny w czym wyprać spodnie, które poplamilam oliwa z oliwek? Kurde moje ulubione dresowe spodnie..... :-(

Bobo ja z moi tez zakopalam topór wojenny, lazi i się przylmila. Kurde we wtorek mamy 2 rocznice ślubu.
Kupic mu coś? Czy nie zasłużył? :-D
Bobo pytałas chyba o prezent dla rodziców czy teściów, ja moim dawalam karykatury namalowany z ich wspólnego zdjęcia. Super sprawa. Antyrama i gotowe. Gość na Allegro rysuje. Wysylasz mu mailem zdjęcie.

Ostatnia edycja:
marta a fajna ta bajka? powiem mojemu zeby sciagnal to sobie wieczorkiem obejrzymy. mielismy isc do kina ale w sumie byloby to wyjscie na sile bo nic nie ma ciekawego.
poleccie jakis fajny film:) komedie albo inny:)
bietka normalnie w pralce. przed praniem natrzyj plame plynem do naczyn zostaw na 15 min i tak wloz do prania:)

bietka hehe fajne to :) a pamietasz linka do kolesia?
myslalam zeby im kupic moze lampki nocne do sypialni:) nie maja lampek a teraz im maz robil remont i maja ladna nowa sypialnie. ale nie wiem czy to dobry pomysl?

Bietka tak jak mówią dziewczyny polej płynem do naczyń a później normalnie wypierz
Bobo bajka fajna ale do kina na nią bym nie poszła, m mnie namawia na prometeusza ale ja nie znoszę horrorów

Z lampkami pomysł praktyczny

Bietka to ja cię znajdę na fb

m składa łóżeczko ha ha bo nam tam śrub brakuje i chce zobaczyć jak to będzie wyglądało - pierwszy raz taki zaangażowany, ale późnej je złoży z powrotem

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry