• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
ostatnio obudzila mnie w nocy awantura gdzies u sasiadow,jakas kobieta krzyczala ze chce rozwodu i takie tam a teraz patrze przez okno i widze a moja wredna sasiadka z naprzeciwka sie wyprowadza ufff wkoncu nie bedzie szpiega,taka wredna baba ze jak np policjant przyniosl mandat to ta zaraz wyskoczyla z domu ulice zamiatac zeby tylko cos podsluchac,bedzie spokoj...
Dobrej nocki Aga

Jestem, na chwilke gips zdjęty mała wykąpana leży w łózeczku lekarz mówil że pięknie nóżka wygląda jak dla mnie troszke mniej pięknie bo wiadomo idać ze po cieciu i jeszcze jest strupek ale najważniejsze że nic zlego sie nie dzialo i operacja sie udałą tak jak powinna:-):-)

reklama
Aniolkowamamo-też sie ciesze tylko jedno mnie martwi jak Anastazja miala 2 latka to zrobilo jej sie obtarcie od butka dlugo to leczyliśmy bo goić sie nie chciało i teraz jak miala tak długo gips to sie jej otwarlo po takim czasie:szok:no ale na to jutro pójde i ku[ie opatrunki i maść co zrobić ma delikatną skóre podatną na odleżyny i takie rany bo słabsze ma krążenie w nóżkach ale poradzimy sobie z tym u mnie wszyscy śpią ja ide pod prysznic:happy:najadłam sie chipsów z chili i teraz mnie buźka pali tak to jest jak ktoś jest paskudny:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry