• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

ostatnio bylam z moczem i babka w rejestracji mowi ze jak sie drzwi otworza to mam wejsc i dac ten mocz i nie czekac w kkolejce. no to stanelam przy drzwiach i czekam a babsko stare do mnie ze jedna ciezarna juz tu jest bez kolejki a ja mowie ze ja tylko na chwile a ta dalej cos po swojemu dopiero jak babka z rejestracji ja opieprzyla to sie wredna malpa zamknela. a ciezarne maja co 3 osoba tam a ludzie i tak sie pruja szczegolnie te stare jedze :wściekła/y:

reklama
Hej jestem na chwile pisze z telefonu probuje to ogarnac. Nie wiem jak skoczyc do ostatniego postu. O udalo sie. Moge teraz pisac z wami wszedzie ha ha. Ja tez nie cierpie takich wrednych bab. Wiolka super ze wszystko dobrze!

Ostatnia edycja:
Ja jak zwykle po nocach, wziełam się za prasowanie i myślałam ze spłonę przy tym żelazku ale szybko wziełam chlodny prysznic i już doszłam do siebie i na chwilkę zaglądam bo pewnei zaraz moj mlekołak się obudzi :happy:

Chcialam się zapytac dziewczynki co o tym sądzicie: mam leżaczek taki z fisher price i on ma funkcję wibracji myślicie ze moge tych wibracji używac przy moim 4 tyg. maluchu ??czy lepiej nie?? nie sa tao jakies wielkie drgania ale są, moze on jako taki mały człowiek może bardziej je odczuć?? Bo ja to zaraz mam filma ze po czymś takim dziecko może miec syndrom potrzasanego dziecka:eek:. bo jesli o leżaczek to lubi sobie w nim posiedzie-poleżeć ale wibry jeszcze mu nie włanczałam.

6mamo jakiego mi smaka na tą kaszankę zrobiłas o jacie, normalnie jęzor mi wisi i sie ślinie. Tylko ciekawe czy ja moge jesć takei rzeczy podczas karienia. bo jak tak to jutro robię na obiadek sobie z cebulką na masełku.
Pewnie w nocy tu zajrze chyba ,ze moje dziecko się zlituje i bedzie ładnie spać w co watpię oczywiscie :baffled:

dobrej nocki

Jestem na chwilę nocną porą. Załamują mnie te nocki:-( Cały dzień albo śpię albo jestem nieprzytomna. Czytam Was, żeby nie mieć zaległości, ale z weną do pisania u mnie krucho:-(
Z komedii polecam "21 jump street", uśmiałam się na niej do łez, co rzadko mi się zdarza, bo ostatnie komedie raczej są głupie, a nie śmieszne:no:
No i już nie wiem co miałam jeszcze napisać:-(
Miłego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry