• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka-kolorek masz naprawde śliczny ja zaraz ide mala przebierać ijedziemy dziś po ten garnitur z tą francowata piranią teściową:wściekła/y: ja będę robić balejaż po 15 sierpnia żeby przed weselem mieć ładne włoski ja nie kupuje żadnej pościeli do wózka dla mnie jest zbędna gdzieś po Nastce mialam śpiworek do wózka na zime genialny jak znajde to będe go używac a jak nie to kupie drugi ale cieplutki byl i mala w nim nie marzla nadawal sie na sanki i do wózka :-) Marta-dobrą masz wage kochana nie jest źle;-)

jestem :) pogodapaskudna pada i zimno :(
w tesco stanelam do kasy a baba mowi ze na przerwe idzie i ze mam isc do innej kasy a ja na nia i mowie to co ja mam to teraz wszystko przenosic a ona mnie i zobaczyla brzuchol i mowi aaaaaaaa no pani w ciazy to pani skasuje. dzieki kurde za litosc hihi
na g moje foty sprzed chwili:) bez makijazu wiec na ryjek nie patrzec :)

Marta jest ok i nie ma normy ja w pierwszej ciąży przytyłam 26 kilo w drugiej 8 a teraz dopiero 4kilo
Wiola ja tez miałam dla dzieci taki śpiworek ale dałam do gratis do wózka jak sprzedawałam i teraz muszę kupić, ale nie będę żałować bo to jest super sprawa:))

Marta-bo ten oszlom przypomnial sobie że ma syna i stwierdzila ze chce mu kupić garnitur i musi z nami jechac nie wiem po co a ten pajac następny nie pojedzie bez niej:wściekła/y: Aga-ja też wspominam super śpiworek fajna sprawa cieplutki zasuwany rewelacja:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry