• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
suonko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& - sliczne fotki ze ślubu

marta - zakupy udane, ja jadę w niedziele do Ikei po poduszki :-)

bobo a Ty ruszasz w niedzielę na południe tak ??? ;-)

wiolka u mnie też zimno, wiatr i słońce z deszczem na zmianę ...

aga Igor się obrócił główką w dół ok 29 tyg. - - bo jak byłam w 29/30 tyg już był obrócony.

evel udanych wakacji

witaj madlen ;-)

scoti fajna bluzka

autko całe - kamień z serca ... hehehehe tylko bak pusty - daruje mu już :) w końcu to młodszy brat - :))))))
dostałam dziś zdjęcia z sesji w formie papierowej i będę zaraz wklejać do albumu :)

jutro rano umówiłam się na manicure i pedicure - hehehe mój m od 9 bedzie sam z małym, a co??? muszę mieć chociaż chwilkę dla siebie :-D
potem trzeba nałożyć farbę na odrost ... hehehehe bo za tydzień idę na pierwsze wesele...

kochane plama zeszła z tych dresów!!!1 och płyn do naczyń zdziałał cuda- DZIĘKI

zawsze wychodzą mi ładne blond ale potem żółkną - myślicie że mogę zrobić teraz takie coś, mocniejsze :

http://www.syoss.pl/index.php?id=256

uwaga HIT

Igor zasnął ok 6:30 rano - więc jak go usypiałam to widziałam się z m bo jechał do pracy. Spałam potem z Igorem do 9.
ok 10 dzwoni m - i pyta: " jak tam???" ja mówię : ok spaliśmy do 9
a on : no to super- wyspałaś się :) - hahahahahaha tak ku....... od 6:30 do 9 - wyspałąm się jak młody bóg !!!!!! :-D ręce opadają :-)

Ostatnia edycja:
Ja właśnie zamówiłam pościel dla małego m jedzie na gostyń cały tydzień i we wtorek odbierze :-D
Bietka śliczne włoski masz, Twój m bardzo dowcipny jest ;-)
Aga ja też sama zawsze farbuje
Suonko &&&&&&&&&&&&&&&& trzymam z całych sił

wiecie co wlazłam na wagę Boże mam już 10kg na plusie masakra

Ostatnia edycja:
marta - jaką pościel, daj linka, bo ja chyba nie widziałam :zawstydzona/y:

marta za 2,5 m-ca kończysz ciążę, jaka masakra ??? 10 kg - świetnie - dobijesz do 13-14 - książkowo

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry