• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Madlen witaj,nareszcie jesteś!!!
Scoti powodzenia,będzie dobrze,musi być &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Anaberku tak jak napisałam pod twoim zdjęciem wyglądasz seksi + te czarne butki mmm super!!!A jak chcesz zobaczyć słonicę do podeślę ci moją fotę,hihihi!!!

Dziewczynki moja Ewelina dzień przed porodem(40 tc) obróciła się z pośladkowego na główkowe położenie,tak więc wszystko jest możliwe.No i urodziła się duża bo 3880g.

reklama
Anaber wygladasz ślicznie:-)i nie zgadzam sie ze źle wage sobie dopracujesz jeszcze kochana ty dziecko urodziłąś przecież z porodówki kobiety z syletką modelek nie wychodzą jesteś spełnioną mamą i piękną kobietą:tak: Madlen-rozpakuj sie i koniecznie wracaj opowiadać jakie wrażenia:happy2:

jestem :) pospalam sobie:) teraz zjadlam buleczke i poje czekolade na pobudzenie hihi:)
aga do 36 tyg chyba musi sie obrucic zreszta gin mowil ze w kazdej chwili dziecku moze cos odpalic i moze znow sie przekrecic wiec nie ma co myslec hihi:)
suonko trzymam &&&&&&& za badanie:)

Kochane,
ja tylko na moment bo zajęłam się pakowaniem... ehhh
Zrobiłam zakupy a jak wróciłam to się zorientowałam że kończy mi się klej do tipsów i musiałam znowu lecieć w miasto, także padnięta jestem, dobrze że dziś obiadu nie muszę robić, bo jesteśmy zaproszeni do taty M na obiad na 17:-)
KOCHANE rozstaję się z Wami na 2 tygodnie, szykujcie dla mnie jakiegoś dobrego skróta ;-)
Buziaki dla Was!
Z szóstkową być może uda mi się spotkać, jeśli ostatecznie wyląduję w Dąbkach bo myślimy jeszcze nad czymś bliżej Mazur bo i tak musimy tam wrócić na to wesele :)
Pozdrawiam Was cieplutko, pa!!
PS. Już tęsknię :)

Anaber i Bietka ile wasze maluchy ważyły w 30 - 33 tyg ja znalazłam wypisy ze szpitala i Dominik w 36 tyg ważył 3250 a urodził się w 38 z wagą 4100 a Oli w 32 tyg ważyła 2270 +/- 340 g a urodziła się w 40 tyg z wagą 4450 a usg w dniu porodu to 3925 +/- 580 g to teraz jak bede mieć usg to sobie porównam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry