• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem,dolecielismy,dojechalismy..a teraz pora wrocic do normalnosci
wink2.gif

na razie to probuje sie odkrecic,bo jestem zakrecona jak domek slimaka
laugh.gif
,nie wspomne juz o rozpakowaniu toreb
shocked.gif

krece sie w kolko i nie wiem w co wsadzic rece..
embarrassed.gif

jak juz troche ograne ten moj bajzel to zajrze z kawulcem ,ale nie wiem czy dam rade dzisiaj czy jutro
biggrin.gif

pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna
biggrin.gif

Madlen fajnie że już jesteś, ja ciebie też ściskam i czekamy na ciebie:)))))))

Laski powiedzcie mi w którym tygodniu dziecko powinno się obrócić główką w dół i tak zostać ???????????????????????????
Mój na połówkowym był poprzecznie i teraz jak mi robiła usg dalej był poprzecznie teraz na wizycie będę mieć usg i zobaczymy ale nie mogę się pozbyć wrażenia że on mi już tak zostanie i się nie obuci

Aga roznie ja mialam już glówką w dół w 30tc.

Laski słuchajcie zaraz wrzuce Wam zdjecie na g jak chcę iśc na ta impreze, ta szmizjerka przyszla ładna jest ale jak na manekinie to ona na mnie nie lezy :no: i chyba sie sobie nie podobam :no: blagam Was jesli coś jest nie tak napiszcie mi. Zdjęcia sa mini rozmzane bo nie moglam ustawic w aparacie i mi nie wychodziły. Ubrąłam jedną szpilkę czerwoną druga czarna do czerwonej przypiełam czerwonego kwiatka.

Aga mi gin powiedział u mnie ma jeszcze trochę miejsca do 32 powinien się okręcić główką w dół i już tak zostać ale tak jak mówi Anaber u każdego inaczej bo np ciąża może być starsza tak jak u mnie o tydzień albo młodsza różnie to bywa ale u Ciebie jeszcze ma miejsce więc się nie martw na zapas
Anaber czekam na fotki ;-) Ładnie wyglądasz :-) co Ty chcesz możesz tak iść butki pasują te i te osobiście bardziej mi chyba podchodzą te czarne

Ostatnia edycja:
reklama
Marta a ty będziesz mieć usg teraz na wizycie??????????
Ty ostatnio pisałaś ze czujesz małego i na dole brzuszka i na górze jednocześnie i mnie się wydaje że twój jest obrócony już a ja czuję z jednego i drugiego boku jednocześnie i wiem że się nie obrócił jeszcze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry