• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Aguś obróci się nie martw się ja na każdej wizycie mam usg 4 tyg temu był główką w dół ale gin mówił że może się obrócić jeszcze, czuje małego na dole i u góry ale rano jak się obudziłam to chyba leżał w poprzek - tak myślę bo miałam takie dwie kule wypchane aż z bólu się obudziłam :baffled: szkoda że nie mam takiego ekraniku żebym patrzyła sobie co on tam robi hi hi hi

reklama
Cześć dziewczynki!! Scoti asior z tej Twojej małej!! Boska jest!! Wiolka fajnie, że mała już bez gipsu Marta zazdroszczę Ci tej Ikeii, u mnie najbliższa we Wrocławiu, tylko raz byłam… Evel, Kinga miło Was zobaczyć!! Sympatycznie wyglądacie kobietki!! Anaber szkoda, że mieszkasz tak daleko bo bym z Tobą chodziła z tymi kijkami, przed ślubem chodziłam trochę z mężem ale on tak zmęczony z pracy wraca, że mu się nie chce łazić…Też muszę się wziąć za siebie tylko brak mi motywacji… Bietka widziałam sesję z Igorkiem! CUDO!! Ojjj jak mi się marzy taka sesja kiedyś!! Fajna z Was rodzinka! A Ty śliczna jak obrazek!! Buźka mega sympatyczna!! Madlen super, że jesteś cała i zdrowa!! Jak minęly wakacje? U mnie powoli @ się kończy, wczoraj błam u Gina po skierowanie na HSG i we wtorek mam się zgłosić w szpitalu. Myślimy też o zbadaniu żołnierzyków m… Mężuś przycisnął szefa w pracy i udało się załatwić ubezpieczenie dla mnie.

reklama
Aleście naskrobały:szok: Bobo-na obiad dziś mam rybke Tilapie bardzo ja lubimy ziemniaczki i mizerie:-p Suonko-&&&&&&&&&&&&&& za badania będzie dobrze super ze z ubezpieczeniem sie udalo:tak:czemu tak malo do nas zaglądasz? My zrobiłyśmy obiad posprzątalyśmy pranie wypralyśmy i możemy sie obijać:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry