• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo juz nie powiesze bo mlekołak przy cycu. :rofl2:

Aga dieta NŻT czyli nie żryj tyle :-D a tak na serio to musze sie ograniczyc do zdrowych rzeczy warzywa ryz kasza zero slodyczy, no i zaczne chodzic na kije znowu 6-8 km dziennie wieczorkiem jak Borys zaśnie przed ciaza zajmowało mi to godzinke teraz pewnie ciut dlużej. Trudno musze sie zabrac za siebie

Aga kaffki pić nie mogę,bo by mi wątroba odpadła,no i jestem po operacji woreczka żółciowego i wielu rzeczy jeść nie mogę,np. tłustych,smażonych no i kawy.
Anaber ja chyba przejdę na podobną dietę ŻP,czyli żryj połowę.Za twoją dietkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Dziewczynki macie jakiś dobry sposób na zaparcia u dwulatka oprócz czopków i syropów???

Anaber trzymam kciuki &&&&&&&&& ja po porodzie też od razu na diętkę ja słyszałam o MŻ czyli mniej żryj hi hi hi
Kinga koszyczki chciałam kupić na pierdołki takie wiesz wiklinowe małe
Scoti myślę że wyjdzie Cię taniej na allegro nawet z przesyłką
6mamo kurcze nie mam pojęcia może pediatra coś poleci jakąś zmianę w diecie.

JA już posprzątałam i pomyłam podłogi, mięsko się odmraża a ja piję kafkę :-)

Aga ja jestem 6 lat po operacji i zauważyłam,że jak nie jem lub drastycznie ograniczam tłuste i smażone to mnie nic nie boli i nie dusi w wątrobie.Ja do niedawna też wszystko jadłam,ale odkąd zaczeło się niemiłe uczucie to przestałam jeść co popadnie.
A w środku mam raczej wszystko dobrze,bo około 3 lata temu miała kolonoskopię i gastroskopię jak leżałam na hematologii z powodu anemii.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry