• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo ja na szczęście mam kozaki i płaskie i na obcasie miałam zapas jeszcze w łydce a zanim będzie zima to ja urodzę i mam nadzieję schudnę he he he
Aga miłej kąpieli

ja się już pożegnam bo mnie kręgosłup boli idę poleżeć i odpocząć

SŁodkich snów :*

ps. jak ogarne do końca BB w telefonie to wpadnę jeszcze

Ja standardowo na koniec dnia bo oczywiście od 19 to ja życia dla siebie nie mam:no: a chciałam na kije dzisiaj sobie skoczyć a tu dupa, mlody mi na to nie pozwolił. Dlatego karmienie butlą jest w takich przypadkach najlepszym wyjsciem.

Jutro mnie moze nie być bo mam gości a do południa muszę zrobic obiad i dopiero odwiedze wieczorkiem lub standardowo w nocy może będa jakieś nietoperki które nie będa spały to zapraszam na nocne pogaduchy :)

Kurcze 4 tyg. po porodzie i już od 3 dni nie plamiłam i myślałam,ze już koniec a teraz weszłam do Wc a tam leci i leci kurcze już mnei szlak trafia :wściekła/y:
Wiolka i jak były, tesciowa sie wtracała??

Dobrej nocki zmykam bo słysze moją piszczalkę jak sie wierci więc trza cyca wyciagac :) paaaaaaaaaaa

dzien doberek,

oj ja spalam jak niemowle hehe zasnelam po 22 a wstalam o 7 zjadlam sniadanko i oczywiscie trzeba liste na BB podpisac hehe,zaraz uciekam bo mam gosci i wybieram sie z nimi do Zoo mam nadzieje ze zwierzaczki sie mnie nie przestrasza hehe wlece do Was pozniej....

Milego dnia kobietki ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry