• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anaber-w szoku jestem ale nie ona jest taka dwulicowa jak nawet wyciągła garnitur który jej sie podobał że A go zobaczyl to wolala na caly salon wiolka chodź zobacz pewnie dlatego że ciotka z wujkiem byli żeby nie było ze ona wybiera A oczywiście czekal aż ja zaakceptuje wybór koszuli butów garnioturu i jeszcze krawatu na koniec zakupów już bylam wykończona :eek:to szkoda że nie moglaś wczoraj isć i mieć chwili dla siebie ale tak to jest mama jest dziecku potrzebna jak powietrze;-) zaraz ide do sklepu bo u nas zimno i pada a ja mam tylko rybaczki i spodenki na gumce bo w żadne długie spodnie dupaska nie wcisne:eek:i nie mam w czym chodzić na śnaidanko zjadlam sobie kanapeczki z chlebkiem wieloziarnistym i dżemem i kakao:-ptak mnie na slodko dziś naszło widze że wszędzie dzis zimno Bietka-kochana to sie zrelaksuj i wypięknij u kosmetyczki należy ci sie:tak: marta-a pytalaś w aptece czy można jakieś maści albo plastry na ten kręgoslup? Milego dnia kochane

reklama
Wioka nie wiem czy jest sens tak jak pisała Aga że takie uroki ciąży a że ja mam duże cycki to mnie kręgosłup boli - przeżyje jeszcze te 2 miesiące ;-) A co do teściowej wychodzi na to że oby się z nią spotkać czy gdziekolwiek wyjść należy brać ciocie z wujkiem ze sobą :rofl2:

Dzień dobry laseczki!! ;-)

U mnie też dziś chłodno, 17 st. w nocy padało. Siedzę sama w domku, bo mąż w pracy i muszę ruszyć w końcu dupsko i wziąć się za jakąś robotę ;-) Bałagan jakoś się sam robi, szkoda że nie chce sam się posprzątać :-D

Bobo tak będę miała od razu wyniki ;-)

Wiolka dobrze, że kupno garnituru masz już za sobą ;-)

Justi udanych zakupów!! ;-)

Martuś już Ci kiedyś pisałam na bolące plecki to niech Ci mężuś masażyk robi :-)

Wszystkim dziewuszkom życzę udanej soboty!!!!!!!!;-)

Witam sie kochane
humor mam do d..y
pojechałam dziś z dziećmi do babci i do mamy a ta oczywiście znowu naj....bana więc zabrałam dzieci i wróciłam do domu, mam ją gdzieś:((((((((((((((((((((

Bobo z pogoda w górach bywa różnie tam jest zawsze chłodniej weś sobie cieplejsze ubrania i fajnie się chodzi pod warunkiem że nie pada:))

Marta no takie uroki ciąży mnie też kręgosłup boli brzuch swoje a cycki swoje

Wiola u nas też pada, ale ja sie czuję o niebo lepiej jak jest chłodniej

Suonko dobre u mnie też sam sie bałagan robi szkoda że sam sie nie sprząta:))

Justi miłego dnia:))

Marciu, Kuba sika robi kupki do nocnika:) Teraz są dzieci u teściowej od szwagierki, więc jak teściówka nie zauważy że Kuba woła siku, to zdobi w spodnie, ale strasznie później płacze. Z kupkami jakoś od początku nie było problemu, załatwia do nocnika. Najgorzej mam jak jedziemy do jakiegoś marketu, zakładam mu jeszcze pieluszkę, bo wiem że nie utrzyma zanim pójdziemy do łazienki.
Wiola, jeszcze parę dni i teściową będziesz mogła kopnąć w dupsko:)
Aga, kochana nie przejmuj się! ściskam!!!!
Suonko, u mnie też nie chce się samo posprzątać:-)

suonko u mnie też samo nie chce się posprzątać :-(

wiolka relaks był... oj lubię mieć robione stópki - tylko pogoda do du...... i nie mam gdzie pokazać pięknych stópek :-D fajnie, że przeżyłaś zakupy z teściową

justi dzielny synek :-)

aga przykro mi :no:

bobo nie martw się - zrobi się pogoda jak przyjedziesz do nas na południe :-D:-)
chociaż dziś pada i jest 14 stopni :no:

martuś
odpoczywaj - już niedługo... :tak::-)

dziewczyny czas na sprzątanie... obiad jakiś machnąć muszę- chyba bedzie kurczak z woreczka ;-)

miłego popołudnia :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry