reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem wróciłam z remizy pokazałam wszystko gdzie co jest temu gościowi napoje sobie zostawił naczynia i jakieś *******y jestew w domku u nas grzmi a duszno jak cholera dzwonilam do bratowej i mówila że nie wie jak jutro z ich przyjazdem bo ona sukienki na siebie nie znalazła i prawie mi do telefonu krzyczala bo zła:wściekła/y:ma pomysły młoda dziewczyna wcale gruba nie jest zostal jej troszke brzuszek po ciązy ale bez przesady a ona sie zachowuje jagby wazyła ze 150kg i na jej rozmiar ubrań nie kupowali:wściekła/y:mówie jej przyjedź to poszukamy u nas a ta a jak nie znajde:baffled:to jej powiedzialam że pójdzie w majtkach tak do mnie pieprzy że rany:crazy: zajechaliśmy pod remize gośc chce wyciagać rzeczy z auta a ja drzwi nie mogłam otworzyć bo mi sie zatrzasnęły myślalam że wszystko tam przeklne ale w końcu otwarłam:sorry2: Ja mam kreske na brzuchu teraz ciemniejszą a TLC mam ale rzadko ogladam ten program bo widok niektórych popaprańców mnie po prostu odrzuca ale często oglądam Jestem w ciąży i... albo porodówke alebo ciaże z zaskoczenia

Bobo sorki nie doczytałam - m wrócił już ale na 18 idzie z kolegami w piłkę grac, piątek ma wolny więc pojedziemy do mojej mamci na jeden dzień no a na weekend teściowa przyjeżdża ja nie wiem jak ja to przeżyję najwyżej zamknę się z lapkiem w kibelku he he he
Bietka miłej drzemki
Wiolka ta Twoja teściowa to wiesz co brak słów aż mi się żal Nastki zrobiło jak ona mogła tak powiedzieć... a kuzynka przesadza na pewno znajdzie jakąś fajną kieckę. Ty masz przeboje he he he tyko w dzień ślubu czegoś nie wywiń. Teściowa na naszym weselu zatrzasnęła kluczyki do auta z całą torebką w środku widelcem otworzyli

Ja wczoraj szłam na autobus bo do koleżanki jechałam na karpia i musiałam dojść na przystanek koło Castoramy myślałam że padnę i powiedziałam że w taki upał nie wychodzę.
A za tydzień zacznę 8 miesiąc he he he

No i dupa nie zasne. :crazy:

Lubie TLC oglądam porodowke, ciążę z zaskoczenia :-)

A ta reklama to MASAKRA nie wiem co gorsze, szczury czy włosy? A fujjjjjjjj

Idę powbijac gwozdziki bo chce w końcu powiesić zdjęcia , już mam poprawione w ramki :-) Tylko leża i czekają.

Jutro jadę do endokrynologa i wpadnie do galerii może coś sobie kupię ;-) Znając życie wejdę do smyka i kupię Igorowi a nie sobie :-D
jakis stanik może ...

Ostatnia edycja:
marta ale ten czas leci :szok: dopiero co na testa sikalas :)
ja jakbym do nich jechala to autobusem kolo pestki albo na piatkowska i pozniej z buta na sokoła nie jest daleko w sam raz na spacerek ale nie wiem czy chce mi sie sluchac tescia co mu ciagle cos nie pasuje i jest najmadrzejszy i tesciowej co mi wszystko daje i jedzenie wciska haha
a w ogole to moja babcia dala mi sloiki z jagodami z borowkami z dzemami z jablek i chyba je sobie w buty wsadze . my az tyle nie jemy no a babcia to by mi wszystko oddala najchetniej kochana kobiecina z niej . bede musiala cos wymyslec z tymi sloikami bo cala siata wielka jest tego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry