• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

bietka ja wiem ze na zime ale my tego tak nie jemy ale mojej babusi nie wytlumaczysz hihi:) bylam w galerii krakowskiej teraz bo tam auto zostawialismy:) ogromna jest :) i do kibelka tam kolejka na maksa i babka klozetowa zobaczyla ze ja w ciazy to sie zlitowala i pozwolila mi isc do inwalidow no i stalam i czekalam bo w strodku byla babka z dzieckiem i przyszy jakies dwie mlode laski i pytaja mnie czy ja czekam do wc dla inwalidow no wiec mowie ze tak no i one tez czekaly bo do damskiego byla kolejka ze hohoo i przyszla babka klozetowa i je zjeb...ala ze maja isc do damskiego no chyba ze maja stopnien niepelnosprawnosci albo sa w ciazy haha :) no i poszlam sobie siusiu i wychodze i kolejna laska czeka do inwalidow a baba klozetowa do niej ze ma isc do damskiego no chyba ze ma stopien niepelnosprawosci a laska jej mowi ze jest w ciazy a babka klozetowa do niej ze nie widac jakos i ze ma isc do damskiego i jej zamknela drzwi przed nosem

reklama
Bietka o ja tez musze kupic sobie jeszcze ze dwa staniki do karmienia mam dwa upatrzone na allegro i czatuje bo licytacja kończy sie w czwartek. Wstaw zdjątko Igorka :) ja wrzucilam z dzisiejszej "zabawy" hehe w sumie to nie wiem kto się lepiej bawil Borys czy ja :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej jestem
byłam cały dzień u babci i pozałatwiać sprawy, u teściów po łóżeczko bo będziemy jej jednak malować:))

Zła jestem bo mój chlapnął że będzie chłopiec a mieli się póki co nie dowiedzieć, mówi że tylko przyjechał to już go atakowali czy wie ale powiedział ze wie ale nie powie, a potem braliśmy wózek dla lalek i zaśmiał sie że już mamy wózek tylko kolor nie ten bo wózek jest różowy no i się od szczału domyślili że chłopiec:((

Anaber ja moim dzieciom od urodzenia myłam im w buzi gazikami przegotowaną wodą i nigdy nie mieli pleśniawek ani tym podobnych rzeczy

Bobo dokładnie próchnicą bierze się z picia w nocy z butelki:(

Marta współczuję wizyty teściowej:((

Bietka czarna sukienka pasuje na wesele:))

Zmykam bo mnie m pogania jedziemy na basen:))

PAAAAAAAAAAAAAA

Hej Dziewczynki, u nas tak średnio. Wczoraj pojechaliśmy z moją siostrą i naszymi dziećmi na basen. Podjeżdżamy, a tam d*a, remont, więc jedziemy dalej na inny base, ale to trochę zeszło. W każdym razie, mój Kubuś coś niewyraźny się zrobił, dostał kataru niewiadomo z czego, i jak wyszliśmy już po basenie do szatni, to mi się zwymiotował flegmą. Wróciliśmy do domu już chorzy. Dzisiaj temp skoczyła do 39, więc szybko do lekarza i okazuje się że ma zapalenie gardła. Teraz mu zaglądaliśy do buzi i w sumie to widzę jakieś 2 białe plamki jak afty. Na szczęscie dostał antybiotyk. I walczymy.:-(
Anaber, ja od początku przemywałam Kubciowi buziaka gazikami z przegotowaną wodą, później kupiliśmy szczoreczkę silikonową, a teraz myjemy ząbki normalnie. Odpukać, nie ma problemu z ząbkami. Moja znajoma ma 2-letniego synka, i do tej pory używają butelek ze smoczkami. Ja wywaliłam takie butle już dawno temu. Kubek przyzwyczajony do picia wody, używaliśmy też niekapków. Ale nigdy nie zostawiałam synka z butlą w łóżeczku żeby sobie popijał.
Marta u nas teraz fajna temperatura, troszkę się ochłodziło. A w nocy to chyba z 3 burze były. Pół nocy nie spałam, bo wyłączałam wszystko i zamykałam okna, później było tak duszno, że latałam i otwierałam, później Kubek marudził, miał już gorączkę i non stop pić mu się chciało. W sumie porządnie usnęłam koło 4.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry