reklama

Nasze sprawy...

czarna na g - ale 15 kg temu - ona jest z rozciągliwego materiału i ma wytłaczane różyczki - więc się zmieszczę, ona rośnie razem ze mną :-D

obie się suszą ... wyprałam, będę oglądać prognozę pogody ...

jak wyschną jutro wam wrzucę obie sukienki

reklama
dobranoc aga :-)

ja też powoli uciekam ... jutro pobudka o 6-7 bo do lekarza muszę się zebrać...
znów mi tarczyca świruje... :baffled: i do gina czas zadzwonić
@ poszła sobie, więc czas na przegląd :-)

dobranoc marta

KOLOROWYCH SNÓW :*

jestem i ja po karmieniu wieczornym zasnełam na kanapie z buzia na popielniczke i obudzilam sie o 00:30 na karmienie.

Bietka dzieki kochana ale ja mam 85 e/f wiec nie wbije sie w to. zarax wskocze na g zobaczyc fotki :-)

Marta dokladnie zobaczymy za 2 miechy jaik bedziesz zmieniac zdanie.

mnie jutro czeka prasowanko :-\

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem i ja wstałam o 6 rano no nie moge spać już. Najpierw mnie samochody wkurzały jak zamknęłam okno to duszno jak cholera i musiałam je otworzyć. Rano mały zaczął świrować i dupka już nie zasnę może po południu.
Miłego dnia laski

Bietka-ładnemu we wszystkiim ładnie więc wyglądasz ślicznie w tej sukience i napewno teraz tez bedziesz pięknie wygladała:tak: Marta-współczuje ci kochana że nie mozesz spać ja dziś pospałam do 8 wiwczorem mamy 2 kupców ktorzy przyjadą golfa oglądnąć jeden przez tel do m mówi że napewno dziś go weźmie:eek: z jednej strony sie ciesze że go opchniemy al z drugij sie martwie bo w piątek nam będzie auto potrzebne po suknie jade i w sobote rano też a być zdanym na łaske teściowej cholera wie czy ona nam pożyczy swojego samochodu:confused2: pije kawe zabarwioną odrobina kawy a reszta mleka zjadłam i do wieliczki na ostatnią przymiarke jade;-) a u nas gorąco jak jasna cholera:-pmilego dnia kochane

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry