reklama

Nasze sprawy...

reklama
oby przyjeli reklamacje. a masz na nie paragon? moj m kupil sobie buty w ccc i po jakims czase zaczely mu dziurawic skarpetki a ze byly mega wygodne wiec szkoda ich bylo wywalic a do reklamacji nie chcial ich zaniesc wiec tesciowa dala do szewca dos tam podkleil w to miejsce i buty sa znow w uzytku hihi:) a na mojego kupic buty ktore by mu pasowaly to graniczy z cudem heehe

Mam mam paragon i nawet pudełko do nich ja zawsze wszystko zbieram ;-) mojemu też ciężko dogodzić ale pod tym względem że dużo rzeczy mu się nie podoba, dziś znów musze pookładać w szafie bo koszulki są pozwijane w kłębek i upchane a potem gada że nie ma koszulek bo nie może znaleźć :no:

reklama
ja mam dzisiaj w gratisie jeszcze Igorka bo m musial bardzo wczesnie o 6 jechac do pracy wiec nie mialam sumienia aby go o 5:30 budzic, wiec dzis majstruje w domu :happy: ale pomógl mi (dal mu smoka jak wypadł i walczył z grzechotkami) zajal sie Boryskiem a ja w tym czasie wzielam prysznic, odkurzylam i zrobilam drugie sniadanie dla Igorka.

Bobo ja tez wszystko wieszam tzn moje i m rzeczy bo chłopaków skladam poza tym ich safa nie jest przystosowana na wieszaki.

Marta
ja wczoraj odkryłam przy odkurzaniu jak wjechałam odkurzaczem pod lóżko w sypialni a tam arsenał 3 pary brudnych skarpetek i bokserek. no myslałam ze mnie trafi. ale mu sie dostało.

a u mnie raz słonce raz chmury poszlabym na spacer ale te chmury wygladaja mi na deszczowe:crazy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry