reklama

Nasze sprawy...

Bietka czym szczepilaś Igorka ?? 6w1 czy 5w1 ? kurde tyle złych opini - skutków ubocznych wyczytałam o tych skojarzonych ze juz sama nie wiem, co lepsze :cool: czy czasem nie lepiej zaszczepic tymi bezpłatnymi dziecko moze troche bardziej pocierpi. hmmmmmmmmmmmmmmmmmm wiadomo ze chce sie uniknąc bolu aby nie cierpiało,kurcze tylko przerażaja mnie te opinie autyzm, bezdech, niedowład, drgawki :szok:

przeraża mnie to. To już nie chodzi o pieniądze bo 185zl za 6w1 to nie jest jakiś kosmos ale boję się tych powikłan i wiem ,ze nie musza wystapić ale kurcze zawsze jest jakis procent.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
justi tylko chyba 3w1 to MMR,odra,swinka , rozyczka w 13 miesiacu tak mi się wydaje albo to jest 3w1 przypominająca
a mi chodzi o 5w1 błonica, tężec, krztusiec, Haemophilus influenzae typu b , poliomyelitis lub 6w1 błonica, tężec, krztusiec, Haemophilus influenzae typu b , poliomyelitis, wzwb

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem na chwile w szafach poukładane ładnie, buty zareklamowałam teraz leżę i zaraz idę wstawić obiad.
Bobo myślałam nad tym ale zrezygnowałam nie chce chodzić.
Anaber moja siostra szczepiła chyba 6w1 i małej nic nie było ale wiesz każde dziecko inne.
Scoti jeszcze walczysz ze ślimakami ??? :szok:
Wiolka super że suknia pasuje
Justi jak mały ? lepiej?
zmykam będę później.

polezalam sobie :) julka malo aktywna ale dala znac o sobie mamusi:) teraz wcinam chipsy paprykowe i pije czekolade :)
marta bylas reklamowac buty?
dzis nie robie obiadu tylko jak m wroci to zrobie ryz z jablkami zapiekany . kupie do tego smietanke i juz:)

witam się i ja:))

U mnie gorąco, oczy mi się same zamykają, byłam na zakupach i jestem strasznie zmęczona:((((

Marta na którą masz wizytę bo doczytałam że mamy tego samego dnia:))

Bobo ja do szkoły rodzenia zapisałam się w pierwszej ciąży ale byłam tylko raz prawie na lekcji kąpania dziecka i więcej nie poszłam

Scoti współczuję walki ze ślimakami:((

Bietka &&&&&&&&&&&&&&& za wizyte u lekarza:)))

Kinga przyukro mi:((((

Anaber ja mam chyba jakieś tyły z tymi szczepionkami bo moje dzieci były szczepione w ośrodku, przychodziły wezwania szłam i zaszczepili więc nie doradze bo nie bardzo wiem o czym mowa

Justi oby Kubie szybciutko przeszło męczy się bidulek w te upały:((

Wiola miłej drzemki:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry