Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aga jak najbardziej ja też kupiłam taki kombinezon. Termin mam na 27 październik ale też mogę urodzic wcześniej ub później. A co do wózków to nie chcesz z allegro są tańsze, a w ogóle do jakich sklepów się wybierasz?
aga mysle ze ten misiowaty kombinezon moze sie przydac bo np ostatnio w listopadzie bylo cieplutko ze pamietam ze szlam na wszystkich swietych w kurteczce wiosennej. taki miosiowaty pozniej wczesna wiosna tez sie przyda bedziesz wozek TAKO ogladac?
moja wredna @ dzis przylazla...ciekawe czemu sie spoznila,to pierwszy raz odkad mam @ i znowu trzeba zaczac staranka od poczatku...
Sorki ze ja tylko o sobie ale ja tak z biegu zawsze i nie wszystko doczytam ale jak wroce do domku to wracam do Was na pelen etat hehe
Bietka właśnie ostatnio mnie tknęło ze na taki zimowy może być jeszcze za ciepło a na samo ubranko i kocyk za zimnon i tak pomyślam żeby właśnie taki kombinezon kupić))
Marta Ja nie mam konta na allegro a czy kupię w sklepie czy przez internet to muszę najpierw ceny porównać bo ja jestem kilka lat do tyłu, mam juz duże dzieci) Wybieram się do takich typowo dziecięcych u nas są tylko 4 więc sama rozumiesz, pojadę pooglądam podotykam i bede wiedzieć czego potrzebuje)
Bobo tak TAKO bede głównie oglądać porównywać itd na tą chwile co oglądałam w internecie to jumper albo warior.A Julcia fajną brykę będzie mieć))