• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Aga jak najbardziej ja też kupiłam taki kombinezon. Termin mam na 27 październik ale też mogę urodzic wcześniej ub później. A co do wózków to nie chcesz z allegro są tańsze, a w ogóle do jakich sklepów się wybierasz?

reklama
aga mysle ze ten misiowaty kombinezon moze sie przydac bo np ostatnio w listopadzie bylo cieplutko ze pamietam ze szlam na wszystkich swietych w kurteczce wiosennej. taki miosiowaty pozniej wczesna wiosna tez sie przyda :) bedziesz wozek TAKO ogladac?

hej laski*

moja wredna @ dzis przylazla...ciekawe czemu sie spoznila,to pierwszy raz odkad mam @ i znowu trzeba zaczac staranka od poczatku...
Sorki ze ja tylko o sobie ale ja tak z biegu zawsze i nie wszystko doczytam ale jak wroce do domku to wracam do Was na pelen etat hehe

Buziaki*

reklama
Bietka właśnie ostatnio mnie tknęło ze na taki zimowy może być jeszcze za ciepło a na samo ubranko i kocyk za zimnon i tak pomyślam żeby właśnie taki kombinezon kupić:)))

Marta Ja nie mam konta na allegro a czy kupię w sklepie czy przez internet to muszę najpierw ceny porównać bo ja jestem kilka lat do tyłu, mam juz duże dzieci:)) Wybieram się do takich typowo dziecięcych u nas są tylko 4 więc sama rozumiesz, pojadę pooglądam podotykam i bede wiedzieć czego potrzebuje:))

Bobo tak TAKO bede głównie oglądać porównywać itd na tą chwile co oglądałam w internecie to jumper albo warior.A Julcia fajną brykę będzie mieć:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry