reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka ja miałam taki kombinezon, i kiedy sprzedawałam wózek dałam go jako gratis i teraz trochę żałuję bo muszę kupić, moim zdaniem super sprawa, moja Oli jest ze stycznia i sprawdził się super, ubierałam ją normalnie potem w kombinezon i do futerka, nawe Wiola kiedys tu pisała że też miała i była zadowolona:)) Potem nadaje sie świetnie do spacerówki czy na sanki

Hej, wróciliśmy pd lekarza, i tak jak podejrzewałam afty. Dostał lek i czekamy na poprawę. Straszny maruda i o wszystko sprzeczny.
Co do śpiworka, my mamy firmy tako, można odczepić część i służył nam już 2 zimy. Używamy go do sanek lub spacerówki. Kubuś urodził się w marcu, więc nie było potrzeby pierwszej zimy.

reklama
Martuś to nie wiedziałam ja w sumie jeszcze nigdy nie kupowałam nic przez internet bo sie boje, ja to musze pooglądać dotknąć i wogóle no i boję się oszustów. Pamietam jak mojego m siostra kupowała wózek zjeździli wszystkie sklepy dookoła i kupili kilkadziesiąt kilometrów od domu bo był 50 zł tańszy niż w naszym sklepie, chore!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry