bietka84
szczęśliwa :)
anaber ja szczepiłam 6 w 1 - u nas 200 zł - Igor cały i zdrowy- kupiłam paracetamol baby na wszelki wypadek, ale ani gorączki, ani obrzęku, wieczorem jak zdjęłam plaster to nawet śladu po wkłuciu nie było...
mi pediatra bardzo polecała... szczepiłam infanrix hexa 6 w 1
odpukać... tfu tfu - nic mu nie było...
szykuje się teraz do rotawirusów, pneumokoków i meningo... co o tym myślisz ????
wioluś tak żałuje, że Cię nie zobaczę ... kurde... jadę do tarnowa 2 godziny drogi po to by być w kościele, zjeść obiad i o 20 wracać, kolejene 2-3 godz. samochodem !!!!
nie ma tam noclegu... poza tym nie chcę obarczać rodziców, pojadą sobie jak wrócimy o 22-23 i przynajmniej noc spędzą u siebie, zawsze to lepiej, zwłaszcza że moja mama nie śpi jak pilnuje Igora bo sprawdza czy oddycha... kochana tak się przejmuje
no ale wesele to wesele, mimo że będzioemy tak tylko na obiedzie, kopertę trzeba, wino zamoiast kwoiatów trzeba - sukienkę trzeba, ale pier........ nie idę do fryzjera... wyprostuje prostownicą i już, chyba że będzie 40 stopni to wtedy pójdę upiąć
justi zdrówka dla Kubusia
scoti moja babcia też ma w ogródku i normalnie sypie kilogramy soli !!!!
ja już po lekarzu - hormony tarczycy mi ześwirowały, dostałam większą dawkę euthoryxu - od razu mi krew pobrali, jutro wynik... jak pozostałe hormony będą ponizej normy to mam zanieść ten wynik doi gina
umówiłam się na jutro... och boję się
czy badanie gin po porodzie boli ??? z jednej strony się cieszę , bo zobaczę mojego lekarza- uwielbima go - a z drugiej się boję - no i biorę receptę na tabletki anty - rozmawiałam z m i nie chcemy wkładki na 5 lat :-)
mi pediatra bardzo polecała... szczepiłam infanrix hexa 6 w 1
odpukać... tfu tfu - nic mu nie było...
szykuje się teraz do rotawirusów, pneumokoków i meningo... co o tym myślisz ????
wioluś tak żałuje, że Cię nie zobaczę ... kurde... jadę do tarnowa 2 godziny drogi po to by być w kościele, zjeść obiad i o 20 wracać, kolejene 2-3 godz. samochodem !!!!
nie ma tam noclegu... poza tym nie chcę obarczać rodziców, pojadą sobie jak wrócimy o 22-23 i przynajmniej noc spędzą u siebie, zawsze to lepiej, zwłaszcza że moja mama nie śpi jak pilnuje Igora bo sprawdza czy oddycha... kochana tak się przejmuje
no ale wesele to wesele, mimo że będzioemy tak tylko na obiedzie, kopertę trzeba, wino zamoiast kwoiatów trzeba - sukienkę trzeba, ale pier........ nie idę do fryzjera... wyprostuje prostownicą i już, chyba że będzie 40 stopni to wtedy pójdę upiąć
justi zdrówka dla Kubusia
scoti moja babcia też ma w ogródku i normalnie sypie kilogramy soli !!!!

ja już po lekarzu - hormony tarczycy mi ześwirowały, dostałam większą dawkę euthoryxu - od razu mi krew pobrali, jutro wynik... jak pozostałe hormony będą ponizej normy to mam zanieść ten wynik doi gina
umówiłam się na jutro... och boję się
czy badanie gin po porodzie boli ??? z jednej strony się cieszę , bo zobaczę mojego lekarza- uwielbima go - a z drugiej się boję - no i biorę receptę na tabletki anty - rozmawiałam z m i nie chcemy wkładki na 5 lat :-)
, chyba,ze wezmę te bezpłatne a zafunduję Borysowi te dodatkowe. nie wiem co mam zrobić chyba pierwszy raz naprawdę nie wiem??A Ty szczepisz Igorka tymi dodakowymi??
mnie nie bolalo tylko ja po cesarce byłam a po sn to ni wiem
trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&& za wynikipodobno ma być upalnie ja bym wolała żeby bylo chlodniej ale nie zimno zobaczymy już na dniach więc jakoś to pojdzie z górki
Gosiu-dużo sily dla ciebie odzyskasz róznowage psychiczną tylko trzeba czasu,czas goi rany
tak przynajmniej kojarze ze mnie nie bolało
w dzien pozbieralam tylko te w skorupkach ale one mnie az tak nie interesuja, bo nie mam zadnych kwiatow ani warzyw najgorsze sa te bez domkow cholery jedne wychodza dopiero jak sie sciemni i laduja sie do kuchni
posypalam sola wokolo domu ale skubance wspinaja sie po scianie a tam nie posypie