reklama

Nasze sprawy...

reklama
Wrócilam u nas gorąco jak jasna cholera suknia pasuje idealnie pięknie wyglada na piątek będzie gotowa padnięta jestem spać mi sie chce oczywiście brat dziś nie przyjechal bo bratowa co innego a on co innego i na tym sie skończylo że mają jutro przyjechać :eek:umawiać sie z nimi wykopalabym oboje po dupie wiedza że też musze sie na ich przyjazd przygotować bo pokój trzeba przygotować i zakuoy większe zrobić musze i obiad to codziennie mi mówią jutro i jutro:wściekła/y:chwile odpoczywam nastka mni do szału doprowadza bo od rana u nas prądu nie ma mają wlączyć o 14 a jej sie nudzi i co chwile coś mi mialczy za uszami wezme ją na łózko może sie przespi troche bo zanim prąd włączą to ona mnie tu zamarudzi swoim ślęczeniem zabawek od groma ale sie nie pobawi *******a tylko nudzi:crazy:ja dziś zagoniłam dziadka do pierogów zanim wrócilam to sie wział za robote:-Dprzynajmniej raz jakiś pożytek z niego:sorry:

Bobo-ja też sie nie moge otek doczekać napisalam wam coś na g jagyście mogły kuknąć i doradzić:zawstydzona/y: Bobo-ja a nad szkola rodzenia ale nie zapisałam sie i raczej sie nie zapisze szkoda mi kasy pozatym co ma być to będzie przy porodzie i jak będę umiala sama sobie z bolem poradzić to poradze wydaje mi sie że szkola rodzenia nie wiele mi pomoże może sie myle bo nie chodzilam ale takie mam zdanie

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki u mnie od wczoraj polowanie na slimaki:crazy:

W nocy wstawalam co godzine i posypywalam sola, chyba z 10 pchalo sie do kuchni z ogrodu. Poki co nie chce kupowac chemii bo mala sie czesto bawi sama w ogrodzie i mogloby sie zle skonczyc. Rozstawiam polapki z piwem, posypuje sol i otreby, rozrzucilam troche skorupek z jaj, poustawiam skorki z grejfruta. Dzisiaj chce ogarnac troche ogrod zeby nie mialy gdzie zerowac. M sie ze mnie smieje ze taka waleczna jestem:-p

Wiolka dobrze ze suknia idealna juz nie moge sie doczekac zdjec
Bietka powodzenia u lekarza

U nas duszno, zaraz sie ugotuje

Scoti-najszybciej to chyba solą sie ich pozbędziesz ja mialam w zeszlym roku plage ślimaków a w tym jest ok nawet ich nie ma to co chwile w zeszłym roku chodzilam i solą sypałam:eek: leżymy z mala zdrzemniemy sie chwile będę później

reklama
Hej! ja jestem:) zaraz jadę znowu z Kubą do lekarza. Zajrzałam mu w buzię, a on ma aftę na języku i daleko na gardełku. Już tak kiedyś miał, to nystatyna pomogła, i możliwe że antybiotyk wcale nie potrzebny:crazy:Obiecałam że kupimy puzzle, to już mnie ciągnie.
Bobo ja chodziłam do szkoły rodzenia z moim m. Chcieliśmy poród rodzinny i tylko dlatego chodziliśmy a i tak zrobili cc. U nas bez szkoły nie może być porodów rodzinnych. Powiem Ci że dużo też się dowiedziałam o pielęgnacji noworodka i karmieniu piersią i o samym porodzie. My byliśmy sami z Kubciem przez prawie 6mcy i nikt nam nie pomagał. U nas szkoła rodzenia powiązana była z aerobikiem dla ciężarnych. Fanie było a kosztowało 300zł.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry