Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
marta mi najorzej sie oddycha musze coraz czescie bardzo glebokie wdechy brac bo czuje jakby mi powietrza brakowalo mam nadzieje ze moja chorooba nie postepuje. mozna sie o tym przekonac robiac zdjecie klatki piersiowe no ale w ciazy nie wolno podobno robic przeswietlenia
Bobo ja mam to samo tez brakuje mi tchu i trudno mi oddychać w nocy się też męczę ale to uroki ciąży. Czy wolno robić prześwietlenia to Ci nie powiem bo nie się nie zam
marta no masakra z tym oddychaniem szczegolnie u mnie jak ja mam z tymi plucami nieciekawie no zobaczymy co powie pulunolog na wizycie. pierwszy raz bede u tej babki mam nadzieje ze nie bede musiala jej zmieniac i ze okaze sie dobra
aga nam wszystkim zle sie oddycha ja tez mam balkon otwarty zeby troche powietrza bylo
m zjadl ryz z jablkami i malo co nie padl tak mu smakowalo hehe glupol.
ide sie juz polozyc . milej nocy i do jutra dziewczynki moje