reklama

Nasze sprawy...

jestem kochane wściekła bo mojej mamy brat przyjechał i wieczorem dziś odówil mi przyjścia na wesele bo pieniędzy nie mają:wściekła/y:teraz jak ja już mam gości zapłaconych:crazy:zrobili to po złości poprostu za to ze powiedzialam że dziadek ma sie do końca listopada wyprowadzić ale jak chcą ze mną tak pogrywać to ja też im z tej msciwości nie popuszcze w listopadzie spakuje dziadka i wywioze bez litosci :wściekła/y:

reklama
Witam sie jako pierwsza
Bobo, przykro mi, ze wychodzi na to, ze Was zaniedbuje:( mam teraz masakre w pracy, a popoludniami ostatnio wychodze. Przepraszam:(
Kinga, czasami tak jest, ze @ robi psikusa:( Wystarczy ze owulacja sie opozni i okres tez sie opozni. Jak nie mierzysz tempki to tego nie wychwycisz. Bardzo mi przykro:(
Milego dnia

dzien doberek :)
wlasnie mezus podal sniadanko wiec wcinam pyszna buleczke :)
dzoanko bidulko TY zapracowana :( zagladaj do nas w miare mozliwosci:)
m ma dzis wolne ale oczywiscie milion spraw na glowie i go prawie caly dzien nie bedzie :wściekła/y:
milego dnia dziewczynki:)

Marta, no wlasnie widzialam, ze mnie ubieglas;)
Bobo, staram sie byc na biezaco, ale w pracy na tablecie czesto wylacza mi ie net, a na kompie siedza czasem rozne osoby i nie chce zeby wiedzialy co pisze i ze pisze. W domu, przy tej temperaturze to juz w ogole leze i kwicze.

reklama
marta no to masz spokoj z obiadkiem :) a ja nie wiem co zrobic :( nie mam juz pomyslow na te obiady :((

ide sie wziac za jakas robote :( lenia mam nie z tej ziemi heeh no ale jak mus to mus :)

wpadne jak ogarne to wszyztko :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry