reklama

Nasze sprawy...

reklama
ojjjjjj a co tu taka cisza?????? chyba karniaki porozdaje :-D
ja chate i siebie ogarnelam do obiadku uszykowalam robie dzis cyce z kury smazone do tego ziemniaki i surowka:) zostalo umyc podlogi ale to m zrobi jak wroci no i musze mu powiedziec zeby okna mi umyl bo swiata nie widze heeh :) teraz pijemy z juliska czekolade i wcinamy wafelki hihi:)
ale mialam akcje dziewczynki :szok: myslalam ze umre. wstawilam pranie no i chcialam suszarke na balkon wystawic zeby powiesic tam pranie i patrze a przy wejsci na balkon pajak :szok: a ja strasznie sie boje pajakow no ale ze m nie ma wiec stwierdzilam ze musze byc odwazna i jakos dac mu rade. no wiec ze ja bojaca jestem wszelkiego robactwa to m mi nakupowal pelno spary na robale no ale na pajaki nie mam wiec potraktowalam go sprayem na osy i szerszenie hehe. psiknelam w niego kilka razy walczyl skubaniec ale moja bron okazala sie skuteczniejsza hehe :) jestem z siebie dumna :)

patrzcei jaka cudna fryzurke znalazlam:) ze tez mam 5 wlosow na krzyz bo bym sobie taka strzelila :)
394434_420821757955035_1992793468_n.jpg

Ostatnia edycja:
bobo hehe dzielna jestes:-p ja chcialam walczyc w nocy ze slimakami ale chyba sie wystraszyly i tylko jeden odwazniak zostal potraktowany sola:-D

dzoana mmmmmm gofry, zaraz przydepcze sobie jezyk gofry2.jpgfunny-cat-pictures-lolcats-waffles.jpg

wiolka to sie pospieszyli z poinformowaniem was :no: wczesniej mowili ze przyjda?

Tesciowa dzisiaj ma urodziny oby M szybko wrocil z pracy bo nie chce sama dzwonic z zyczeniami.........

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry