reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo ha ha ha niezła jest a on co jej odpowiedział. Teściowa będzie od jutra do niedzieli :wściekła/y: a jutro m ma wolne i rano jadę do mojej mamci z Zuśką się pobawię bo starsza Oliwka jest na półkolonii.

Mi pewnie teściówka będzie pier... że za gruba jestem że nie mam tyle leżeć- jak mnie wkurzy to biorę lapka i idę do łazienki się zamknę i spokój

A zapomniałam że w sobotę sobie ubzdurła palmiarnię i idziemy

Ostatnia edycja:
marta no tesciu jej ponoc powiedzial ze urosl mi brzuch a jak przezywala mi przez telefon ze mnie nie widziala haha. w ogole ona jest agentka bo ja zmienilam nr tel i wyslalam jej sms ze zmienilam i pozniej jakos do niej dzwonie a ta mi sie przedstawia ja jej mowie ze to ja i ze mam nowy nr i w ogole a ona "ojjjjjj juz juz zapisuje czekaj zapisuje no juz zapisuje" i sie rozlaczyla hahah po chwili dzwoni "oj lidzius ja cos nadusilam ale nie wiem co i sie samo rozlaczylo" hahah no nie mozliwa jest czasem heh
jak Cie bedzie tesciowa wkurzac to wyslij m z nia na spacerek niech sobie ida a Ty bedziesz miala spokoj hehe:)

ale sie wkurzylam kupilam surowke i teraz ja probuje i jest skwasniala :wściekła/y: no jakbym miala paragon to poszlabym im ja oddac :wściekła/y: na dodatek data waznosci zmazana.

lece poprasowac troszke :)

Ostatnia edycja:
BObo no to faktycznie agentka, pójdę z nimi bo ostatnio jak byłam w palmiarni to byłam mała, a chciałabym zobaczyć ale coś czuje że się pokłócimy czuje w kościach.
A powiedz mi czy jak kogoś nie mam na fb to jak wchodzi na mój profil co może zobaczyć ?

Jestem kochane na chwile od rana załatwiana byliśmy posprzątac remize wykończona jestem nogi mnie bolą jak cholera na szczęście nie puchną ale są tak ciezkie że ledwo je podnosze mamy już gości jak będę miala czas to sie odezwe milego dnia kochane

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry